10 Ağustos 2008 Pazar

Sarp'ın İlk Görüntüleri



Mert bloga girmeyi becerememiş:) Baba olduktan sonra eski yeteneklerini yitirdi sanırım:) O nedenle ben hem mesajını hem de yolladığı fotoğrafları yüklüyorum.
"Zeynep ve ben son 48 saatte 6 saat kadar uyuyabildik; 3.00 ten beri de ayaktayız. Sarp biraz önce uyudu; ancak şimdi bilgisayarın başına geçebildik; çok zor, çok yorucu ama çok da zevkli Sarp'la ilgilenmek : ))) "

15 yorum:

Leylan dedi ki...

Hoşgeldin Sarp! Tombiş yanaklarını sıkıştırmak için sabırsızlanıyorum! Ne kadar da tatlı ve güzelsin! Sağlıkla büyü inşallah!

Yaso dedi ki...

Mertçiğim, ne kadar şeker birşey bu! Şimdiden her günün tadını çıkarın. Çünkü zaman çok çabuk geçiyor. Çok sağlıklı ve mutlu bir insan olur inşallah...
Bu arada sen yazınca üşenmedim hesapladım. Bende doğumu takip eden 72 saatte toplam 4-5 saat uyumuştum. Hatta 72 saatten sonra bir de o günü ayakta geçirdim. Evdeki ilk gece de uyumadım sayılır zaten. Velhasıl 72'den sonra saatleri saymak istemedim. Bu duruma alışacaksınız. Hatta benim durumuma bakarsan daha limitiniz var:) Ama inan çok kısa bir süre sonra düzene girecek. Dediğim gibi keyfine varın!

dilek dedi ki...

Çooook şeker, maşallah :) Allah analı babalı büyütsün. Mertcim dört gözle bekliyoruz....

serpil dedi ki...

mertcim merhaba, sarp bebek cok tatli. maşallah! güle güle büyüsün sağlıkla. şansı bol olsun. keyfini cikartin bebişin. eşine de selamlarımızı ilet. en kısa zamanda da görmek istiyoruz sizleri. görüşmek üzere. sevgiler...

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Mertçim gözümüz aydın, sarp bebek de sonunda aramıza katıldı.. sen "zeynep su an doğumhanede" dediğinden beri zaman geçmek bilmedi bir türlü :)

simdiki mutluluğunuza diyecek bir sey yoktur eminim, bundan sonra da umarım mutlulugunuz her gecen gun artar :)

Nevra dedi ki...

mertcim,
oğlun adı gibi sarp ve çetin bir mücadeleyi başarıyla aşarak merhaba dedi hayata. tabi bu mücadele de kahraman anesinin hakkını da yememek gerekir ve onların sağlıkla gelmesini 4 gözle bekleyen babayı da kutlamak lazım. üçünüze de birlikte çok uzun ve mutlu yıllar diliyorum. gerçekten çok yakışıklı :)

Burcu Kaptan dedi ki...

Mertcim bütün iyi dileklere ben de katılıyorum:) çok öpüyorum tatlı Sarp'ı tatlı yanaklarından:))

Mert dedi ki...

Arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok çok teşekkürler; gerçekten tarif edilmez bir mutlulukmuş.

Şu ana kadar önemli zannettiğim herşeyden daha özel ve daha değerliymiş... Herkese öneririm diyeceğim ama, pekte ihtiyaç yok zaten :)))

Biraz büyüsün mutlaka getireceğim, herkese çok çok sevgiler :))

(Şifremi unutmuştum da ancak bulabildim :) )

FYZ dedi ki...

Sarp'a ve çiçeği burnunda anne ve babasına ben de en iyi dileklerimi yolluyorum, sağlıkla nice güzellikleri hep birlikte yaşamak dileğiyle...

handans dedi ki...

Sevgili Mert, Sevgili Zeynep,
Sarp bebek biraz maceralı doğmuş ve daha hayata merhaba derken size "sevgi emektir" dersini vermiş bile! Artık her gün şaşarak ve farklı birşeyler öğrenerek yaşamaya hazır olun.
Sevgi, özlem ve en iyi dileklerle :)

cemal dedi ki...

mutlu olun! bunu emir telakki edin.

sevinc dedi ki...

mertcim, allah anali babali buyutsun insallah. cok yakisikli bir oglun olmus. zeynep'i ve seni cok tebrik ediyorum.

senin ve yasemin'in tek cocukla bu kadar az uyumaniz demek benim iki cocukla hic uyumayacagim anlamina geliyor sanirim:)

ben uyumaya gidiyorum:)))

Umut Ersoy dedi ki...

Mert Abi,
Sarp kardesimiz aramiza hosgeldi. Hayirli ugurlu olsun sağlıklı olsun, mutlu olsun. Bir de Fenerbahçe'li olsun:))))

asuman dedi ki...

Leylan, mesajlara takımı sokan arkadaşlara karşı iyi bir şeyler düşünüyor musun yoksa FB olunca görmüyor musun? Sarp'ta tam bir GS'li duruş sezmiştim hatta:)