15 Ağustos 2008 Cuma

Bir adam!

Raporlar hazırlandı, tasarımlar tamamlandı, herkes toparlanıp İstanbul sokaklarındaki kalabalığın arasına karıştı...

Ancak tüm bunlar olup biterken bir adam vardı ki içten içe gülümseyen... Önündeki ekranda milimetrik işlerle uğraşırken, aklı bir başka yerdeki milim hesaplarına işleyen...

Senem ve ben de tam tepesine dikilmiş, elindeki işi bitirmesini beklerken, o adam artık dayanamadı ve ağzındaki baklayı çıkarttı: "Bugün saat 15:00'te Aras, ben ve Hürücan doktora gittik. Ve doktor ilk olarak bize bebeğin pipisini gösterdi!"

Cemal'in hayatını değiştiren milim gunlerdir, aylardır sabahtan akşama gözünü dikip baktığı dev bilgisayar ekranında değil, doktorun ultrason cihazındaki el kadar ekranda ortaya çıktı.

Şirketteki kız annelerine duyurulur. Mert'in yakışıklı oğlundan sonra bir tane daha geliyor! Marjinal'de dengeler değişiyor!

Cemal'in yüzünde güller açıyor!

"Darısı erkek çocuk isteyenlerin başına" diyerek bu adamın hikayesi de burada sona eriyor.

3 yorum:

sevinc dedi ki...

cemalcim tebrik ederim. erkek sayisi giderek artiyor:)
blogdan takip ettigim kadariyla sanirim nazli'nin bebegi de erkek?

Nazlito dedi ki...

valla hamile olduğum günden beri bu şekilde devam ediyor. Cinsiyetini bu cumartesi öğreneceğiz kız olursa çok komik olacak:) ama bu zamana kadar verilen erkek isimleri takma adı olarak kalacak:)))))
heyecan sürüyor yani bizde:)
senin de herşey yolundaymış aldık haberleri:)

sevinc dedi ki...

hayırlısı nazlıcım kız erkek farketmez sağlıklı olsun yeter ama kız olursa cidden cok komik olacak:)
ben iyice ağırlaşmaya başladım. hergün yürüyüş yapıyorum ama sıcakla birlikte zor geçiyor. tüm hazırlıklar bitti artık heyecanla bebeklerin gelmesini bekliyoruz:)