13 Ağustos 2008 Çarşamba

Merakla Bekliyoruz:)

Ayağımın tozu ile, Amerika'dan gelen Osman Baba, Umudi ve Batu'ya blogtan da teşekkür etmek istedim. Bugün aranıza katıldığım için hediyeleri ancak görebildim. Hepinize göstermek istedim. Bebişi de düşünmüşler, ne güzel şeyler almışlar:)) Çok naziksiniz, çok çok teşekkürler. Böyle böyle şimdiden bir sürü eşyası oldu bebişin, çok şanslı olacak:) Galiba bir erkek dünyaya gelecek. Marjinal'ın çoğunluğu ilk gün erkek dedi biliyorsunuz, bakınız fotodaki polo yakaya:) Ailede de bir espri konusu erkek bebek, babası Mahir diye seviyor, annem Ali ne yapıyor diye soruyor :))) Herkese bu heyecanı yaşadığı için teşekkür ediyorum. Biz bebişi çook merak ediyoruzz:)

4 yorum:

serpil dedi ki...

nazlito, "tugrul&yüksel" bebek gelsin bak ona daha ne ciciler alacagizzz... cinsiyet konusunda da hic belli olmaz bakarsin kıvırcık bir nazli kiz gelir aramıza:)

dilek dedi ki...

Kesin erkek olacak bence:))Ben onun kıyafetlerini yerim, şuna bak minicik :)) Dört gözle bekliyoruz :))))

Yaso dedi ki...

Serpilciğim, Tuğrul Bebek diye bir kişi yok maalesef, tüm kayıtlarda Yüksel Bebek olacak. (Asuman Hanım'ı kızdırayım biraz:)

Nazukom, cinsiyeti ne olursa olsun sağlıklı ve huzurlu bir bebek olsun inşallah, göreceksin tadından yenmiyor:)

seferis dedi ki...

Arkadaşlar,
minik MAHİR'e, taaaa Amerikalardan getirdiğiniz hediyeleriçin çok teşekkürler.. hepimiz çok incesiniz....(Osman Baba, bu lafımı fiziki algılama sakın:)))...
Şaka bir yana, bebişe alınan hediyeleri görünce olayın gerçekliğinin daha bir farkına varıp daha bir heyecanlanıyor insan... Garip ve çok güzel bir duygu.. tekrar teşekkürler.....