16 Nisan 2008 Çarşamba

Malum Zorunlu İstirahat Halindeyim...

Merhaba,
Bildiğiniz gibi 28 Nisan'a kadar aranızda olamayacağım ama o zamana kadar tabii ki bekleyemedim, biraz olup bitenleri anlatmak istedim...
Her zamanki gibi bir plan yapıldı ama bazı beklenmedik durumlar çıkınca yeni bir plan uygulanmak durumunda kalındı. İlk plana göre 5-6 Nisan haftasonu AÖF sınavlarıma girecektim (yılan hikayesine dönen bir AÖF-İşletme bölümünde okuma maceram var), 6 Nisan Pazar akşamı da hastaneye yatıp 7 Nisan sabahı ameliyatımı olacaktım. Ne yazık ki, Cumartesi günü uzun zamandır rahatsız olan sevgili Babaannem'i kaybedince biz de apar topar cenaze işleri için Denizli'ye gitmek durumunda kaldık. :(( Böylece benim operasyonum da Salı sabahına ertelenmiş oldu.
Pazartesi akşamı 18.00 gibi hastaneye yatış işlemleri yapıldı. Planlandığı gibi akşamdan bir takım ilaç, sakinleştirici vb. vererek epidüral ile Salı sabahı operasyonu gerçekleştirdiler. Operasyon öncesi verilen kan ürünü biraz alerji yaptı ama "ilaç ilacı döver" misali, onun etkisini giderecek başka birşeyler verdiler ve operasyon öncesi ve sırasında, doktorların emin olmadığı için yaklaşık 1 senedir beklememe yol açan komplikasyonların hiçbiri olmadan operasyon gerçekleşti. :))
Operasyon sonrası ilaçların da etkisiyle bir süre bacaklarımda his yoktu ama kendimi gayet iyi hissediyordum. Ne bir acı, ne de başka anormal hiçbirşey yok... Sadece hastanedeyim, o kadar...Ta ki kolumdan verdikleri serum/ilaç-her ne ise-kesilinceye kadar... İşte o zaman bas zile gelsin hemşire, gelsin kovalar, gelsin tansiyon aletleri... Gece gece biraz hareket yaşattım kattaki hemşirelere :)) Neyse ki sabaha karşı birisinin aklına ilaç vermek geldi de kendimi biraz toparladım.
Neyse, ayrıntılarla daha fazla uzatmayayım, 8 tane işgalci miyom bana 20 cm'lik bir yara izini anı olarak bırakarak başarılı bir operasyonla alındı. 3 günlük hastane misafirliğimin ardından, şimdi evde operasyon öncesi kaptığım grip mikrobum(!) ve ağrılarımla, bir sürü renkli ilaç içerek baş etmeye çalışıyorum. İlaçlar o kadar çok ve çeşitli ki, şaşırmayayım diye bir listem bile var :P Ayrıca hastanede başlayan ve şiddetle devam eden bir kayısı kompostosu yiyip/içme durumu var ki, yakında şeker komasına girmekten korkuyorum... :p
Operasyon öncesinde ve sonrasında arayarak destek veren siz sevgili Marjinal aileme çok teşekkür ederim. Çiçek ve şekerlemeler için de tabi... :))
28 Nisan Pazartesi sabahına kadar kendinize çok iyi bakın,
Sevgiler...

Not: Operasyon sonrası bazı telefonlara pek kendimde olmadan yanıt verdim, kiminle ne konuştum pek net hatırlayamıyorum. Kusura bakmayın ne olur...

8 yorum:

Burcu Kaptan dedi ki...

Tekrar çok geçmiş olsun Feyzoşcummmm

Nevra dedi ki...

Yazının not kısmı benim için sanırım, benden başka biri daha var mı telefonda terslediğin bilemiyorum :)

Neyse, sağlık işleri bunlar Feyzoşum, olur gider bakalım. Sen iyileş de dönünce heseplaşırız :)

Bu arada babaanneyi de bilmiyordum, üzüldüm. Başınız sağolsun.

Adsız dedi ki...

Feyzacim hem basiniz sagolsun, hem de cok cok gecmis olsun.. pazartesi bekliyoruz seni :))

Leylan dedi ki...

ben sana hemen geçecek ve yine raporlara başlayacaksın, hiç gitmemiş gibi olacaksın demiştim, değil mi? az kaldı.... :)

asuman dedi ki...

geçti bitti feyzoşcum:) şekerler bitti mi? takviye yapalım mı?
cok öptük gaspar'la:)

handans dedi ki...

Feyzacım, çok çok geçmiş olsun! Rahatsız etme korkusuyla aramayanlar arasındayım ama haberlerini ekipten alıyordum. Sen de sağol bizi merakta bırakmayıp tüm süreci anlatmışsın.
Sana acil şifalar, babaannen için de bütün aileye baş sağlığı diliyorum. Sevgiyle, sağlıkla kal...

FYZ dedi ki...

Tekrar hepinize ilginiz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim...
Şekerlemeler için takviyeye gerek yok Asuman Hanimcim, zaten az yemem lazim, malumunuz... :))

sevinc dedi ki...

hem geçmiş olsun hem de başın sağolsun...