30 Aralık 2011 Cuma

Marjinal'den Uzakta Marjinalli Olmak!




Marjinal çatısı altından ayrılalı tam bir sene, buraya geleli ise 10 ay oldu. Geçen sene yılbaşı partisinde beraberdik, sanki dün gibi ama koca bir yıl geçti gitti...Parti resimlerine ve o anlamlı toplu fotoğrafa bakınca çok hüzünlendim. Diğer taraftan aldığım iki güzel haber için de çok sevindim. Birincisi Leylan Hanım'ın nişanı diğeri yeni bir bebek!! Eray, artık iki kişi olduğunu okudum doğru mu? Ya da ben doğru mu anlıyorum? Hem düğünde hem doğumda orada olmayı çok isterdim ama şimdilik bu kadar yakın bir uçuş planı görünmüyor hayatımızda:( En yakın uçuş planı şu anda sadece kayınvalidem için geçerli....Apo Beycim size süpriz yapmayı çok isterdim ama maalesef bir yılda dönemedim bu sefer:(

Burada herşey daha da rayına girdi diyebilirim. Ama krizler peşimizi henüz bırakmadı, tabii malum yapışık dolaşıyoruz! 2012 için farklı birkaç planımız var ve umarım yılın ilk yarısında daha güzel haberlerimizi sizinle paylaşabileceğim. Başta Porter Novelli haberini inşallah!

Sayın Porter Novelli başkanı ile çok hasta olduğu bir günde görüşme yapmak zorunda kaldım ama olsun yine de benim ilk İngilizce iş görüşmem olduğu için çok değerliydi. Bir de kapıda Edelman'dan yeni gelen stratejik planlamacı ile karşılaşmamış olsaydım daha iyi olacaktı ama oldu bir kere. İki dirhem bir çekirdek beni karşısında görünce kendi paspal halini, dağılmış saçlarını ve ne kadar çekse de küçülemeyecek göbek yağlarının hırsını beni kapıda sorularıyla sıkıştırarak almak istedi sanırım. Neyse ki araya sekreter girdi de kısa kesti. Ne de olsa karşılama işi sekreter arkadaşın işiydi.... Yok ki burada bir Lale! Yaklaşık 20 dakikalık görüşme bana 20 günmüş gibi geldi. Şimdi yılbaşı tatili ve mahmurluğunun bitmesini heyecanla bekliyorum.

Eğer pozitif gelişmeler hızlanırsa ilk uçakla soluğu yanınızda alacağımı şimdiden söylemek istiyorum. Artık her birinizi sokaklarda görmeye başladım. İnsanları sizlere benzetmektense gerçek sizlere sarılmayı çok özledim. Keşke bana verdiğiniz "Anı Defteri"ne herkes daha çok şey yazsaydı:( Neyse burada çok kullanıldığı gibi "better than nothing".

2012; bu güzel aileye nice güzel kısmetler getirsin, önünüzdeki tüm kapılar kolayca açılıversin ve sağlık içinde, başarılarla dolu, ailelerinizle ve Marjinal ailenizle geçireceğiniz dostluk, sevgi dolu bir yıl olsun.

Hepinizi sıcacık kucaklıyorum.


* Bu fotoğrafı Kerem ile beraber Blue Mountain gezimizde Kerem çekmişti. Oğlumla beraber o gün dağın içine doğru inen daracık bir patikadan yaklaşık 1,5 saatte ortalama 600 merdiven indik. Ama bir gün önce gittiğimiz hayvanat bahçesi turundan çok daha keyifliydi. Ormanın içinde ve şelalerin arasında bir yürüyüş:)

6 yorum:

Yaso dedi ki...

Sebiş, fazla uzatmadan sadede geleceğim, seni çok ama çok özledim!!!

Çok güzel bir 2012 dilerken, bizi daha çok haberdar etmeni temenni ediyorum:)

asuman dedi ki...

sebişcimmmmm, hadi sürpriz yap da gel:)) hatta dönme:))

Eray dedi ki...

Sebihacım, seninle çalışmanın keyfini yaşamak için ne kadar geciktiklerinin farkına vardıklarında çok üzülecekler arkadaşım. Umuyorum yeni yılda herşey çok daha güzel olacak. Bebeğime en çok sevinecek insanlardan birisi olacağına emindim, kızımla şimdilik çok iyi anlaşıyoruz:)Çok öpüyorum seni ve çok özlüyorum...

Leylan dedi ki...

sebihacım özledik seni! haberlerini daha sık bekliyoruz! öpücükler...

dilek dedi ki...

Sebiha Hncim, sizden haber almak çok güzel. Güzel ve mutlu bir sene diliyorum. Sizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorum:))

Nazlito dedi ki...

Sebişcim, size da harika bir yıl diliyorum. Her şey planladığınızdan da güzel olsun. Haydi sizi bekliyoruz!!!