22 Aralık 2011 Perşembe

Dikkat mutfakta Uzay var!


Gün geçmiyor ki, evlendirip gurbet ellere gönderdiğimiz ve artık Twitter’dan takip ettiğimiz Uzay’dan “Bu kız oralarda ne yiyor, ne içiyor, hatta ne pişiriyor?” dedirten açıklamalar gelmesin. Evlendiği şu üç-dört aylık kısa zaman dilimi içinde Uzay, Emine Beder’e taş çıkartan bir performans sergiledi ve turşu kurdu, lahana sardı. Hatta “Bu fasulya 7 buçuk lira” şarkısı eşliğinde fasülye de pişirdi ama dibini tutturduğuna dair söylentiler var.

Biz de Uzay’ın her geçen gün daha fantastik bir hal alan mutfak maceralarını takip ettikçe, aşktan gözü kör bir şekilde Uzay ne yapsa yiyen sevgili Serkan’ı uyarmak istedik: Dikkat mutfakta Uzay var!



Elimize geçen bu fotoğraf da endişemizin yersiz olmadığını, mutfak aletleri ile yan yana gelen Uzay’ın son derece tehlikeli olabileceğini bize gösterdi.

Uzaycım, mutfağınızdan, evinizden neşe hiç eksik olmasın.

Bu arada eğer siz de sevdiğiniz bir kişiye sadece ona özel, onu anlatan bir hediye almak isterseniz, becerikli arkadaşım Nihan’ın www.mutlumutfakonlukleri.com sitesine bakın.  

1 yorum:

dilek dedi ki...

bir elinde bıçak bir elinde vokta:) be sırrını anladım. yemeklerin içine dolduryor içkiyi, serkan enişte yemek bitmeden sızıyor:)