21 Temmuz 2008 Pazartesi

Şafak kaç Umut? - 12'den sonra 3 gün

Bilmeyen kalmadı ama blog'da hiç geçmedi sanırım. Osman Baba, Batu ve Umut bu cuma Amerika yolcusu. Havaalanında izdiham olmaması açısından uçuş saati bilgilerini vermek istemiyorum, kendileri sadece Brezilyalı dansçıların kendilerini sade bir törenle geçirmesini istiyor da kehkeh:)
E tabii vizeydi şuydu buydu derken onların heyecan ve streslerini yakinen takip ettik, bizzat yaşadık. Amerikan Konsolosluğu'ndan gelen mutlu haber üzerine de birbirimize sarıldık, sevinç gözyaşlarımızı birbirimizin omuzlarında sildik.
İşte Umut'un parıldayan gözlerindeki mutluluk. Ya da "relief" mi desek (tırnak içinde;)
Amerikalılar gibi...

PS: Bu foto çekilirken Umut biraz gerilmedi değil. "Foto çekmesek, Amerikalılar falan görmesin ya" cümlesini kurduğunu bizzat duydum:) Yarı şaka, yarı gerçek:)

4 yorum:

FYZ dedi ki...

Umut'un Amerika'dan sonra daha sırada bekleyen İngiltere macerası da var ama Avrupa kupasını kaçırdı, maçlar bitti diye belki hevesi geçip vizeyi de yakar... ya da Amerika'yı çok sever geri gelmez... belli mi olur :p

Yani daha çoook macerasını okuyacaksınız Umut'un, şimdiden haberiniz olsun...

Şaka bir yana şimdiden iyi gezmeler diliyorum, güle güle gidin güle güle gelin, emi? :)

Nevra dedi ki...

gözyaşlarımızı birbirimizin omzuna silme kısmındaki alerjimi hatırlatmak istedim :)

bakınız, eray için yazdığım yazı :)

Nazlito dedi ki...

Burcuk az bile yazmışşın:) Konsolosluğa saldırı sonrasında Osman Baba, Umut ve hepimiz; "Aha vize başvuruları iptal" dedik kalakaldık. Olaya da üzüldük :(
Hatta Osman Baba öyle bir bunalım yaşadı ki blogda başlattığı merak uyandırıcı yazısının sebebi de o gün yaşadığı bunalımdan kurtulmaktı:PP amma salladım hohoho:)

serpil dedi ki...

umut seni özleyeceğim...