15 Ağustos 2007 Çarşamba

Marjinalliler Çeşme'de de Buluştu!















Sevgili Marjinal arkadaşlarım, tatilimden döndüm ve hemen bir anımı sizlerle paylaşmak istedim. Aynı tarihte aynı yerde Burcuk ile karşılaşmamız çok renkli oldu. Ofis arkadaşımla birlikte surf yapma zevkini tattığım için çok mutluyum. Daha doğrusu ikimiz de yapmaya çalıştık. Önce ben Yunan adalarına giden yoldan tekneyle kurtarıldım daha sonra da Burcu tekneyle kıyıya getirildi. Dönüşün nasıl olduğunu öğrenmeden, ilerleyebilmenin verdiği heyecanla nasıl geri gelineceğini unutmuşuz:) Buradan çıkarılacak ders, yapabilmenin heyecanı ile ileriye dönük düşünmeyi her zaman hatırla:)

Bir de tatildeyken aklıma bir fikir geldi. Marjinal ailesi olarak birlikte bir takım sporu yapsak ne süper olur değil mi?

4 yorum:

handans dedi ki...

Tarih bir tekerrürden ibaret... Ben de 20 küsur yıl önce Kemer'de aynı hatayı yapmış, dönmeyi öğrenmeden açılıp gitmiştim. Sonrası malum, beni de tekneyle toplamışlardı :))

Leylan dedi ki...

o zaman marjinallilerin birlikte yapacağı değilse de yapmayacağı spor aktivitesi belirlendi: surf!

Burcu Kaptan dedi ki...

Ben bir kere daha surf yaptım Şule yokken. Ama bu sefer dönmeyi öğrenmeden yola çıkmadım ve başardım:)) Hatta "Hey bekleyin yanınıza geliyorum!" diyecek kadar öğrendim;)Fotolarım elime geçsin cümle aleme hava atacağım:)

FYZ dedi ki...

hadi bakalim, kolay gelsin... sizden biraz daha tecrubeli bir ruzgar sorfcusu olarak calisin olacak demek istiyorum :))