29 Ocak 2009 Perşembe

Umut'cum! Film Yarın Kopacak :)

Umut'un en baştan beri Dila'nın doğumuna dair kullandığı ve benim de çok güldüğüm bir deyim: Film Kopması. "Koptu, kopmadı, ne zaman kopacak, kopunca hemen beni ara" gibi bir sürü konuşma geçti aramızda. Ben de haberlerimizi bu ifadeyi kullanarak vermek istedim.

Dila, bu perşembeyi de pas geçti ama yarın geliyor. Bir aksilik olmazsa. Az önce son kontrolümüzden çıktık ve hala normal doğuma dair bir belirtisi yok kızımın. Ama suyu azalmış ne yazık ki. Şu an sınırın azıcık altında, tehlikede değil ama daha fazla da beklenemeyecek durumda. Riske atmamak için doktorumuz bizi yarın sabah sezeryan doğum için bekliyor.

Açık söylemek gerekirse heyecanlandım. Azıcık da ağladım.
30 Ocak 2009 genelde okul zamanlarında hep sömestr tatillerine denk gelecek ve kızım hiç okulda doğum günü kutlayamayacak belki ama bence kulağa güzel bir tarih gibi geliyor. Artık daha fazla ne yazabilirim bilemiyorum. Kalbinizin bizimle olduğuna eminim. Görüşmek üzere :)

14 yorum:

serpil dedi ki...

nevracim, şu anda dilek seninle telefonla konusuyor:) evet cok heyecanli. bakalim bu geceyi nasil heyecanla gecireceksin. allah sana kolaylik versin. yarin yeni bir hayata basliyorsun:)dila bebek hos gelmis diyecegiz.

handans dedi ki...

İyi şanslar, hayırlı doğumlar Nevracım :)
Unutma, herşeyde bir hayır vardır, kendini hayatın akışına bırak ki kızın da su gibi akarak gelsin hayata... Su gibi berrak olsun yüreği, annesininki gibi şırıldayıp çağlayan bir sesi olsun.
Kalbim, dualarım seninle, Dila'ya şimdiden hoş geldin diyorum :)

dilek dedi ki...

neden biliyorum ama ben de çok heyecanlıyım. dörtt gözle bekliyoruz dila bebişi. her zaman yanındayız :))

!NeslihaN! dedi ki...

Canım benim ya... Çok güzel heyecanlı bir haber.. Ben burada başlayalı doğumlar hep sürpriz olmuştu... Malum Beren, Sarp, Taylan ve Fırat hepimizi gafil avlamıştı. Bu kez anlaşmalı olacak buluşma :) Doğumgünü konusuna gelince Dila, Ben ve Cemal bey arka arkaya doğmuş olduğumuz (Tabii Dila doğmuş olacak) için hep birlikte Marjinal'de kutlarız... Parti veririz :) ohh Kova sayısı da artıyor..

Yaşasın Kovalar :))

Burcu Kaptan dedi ki...

Nevracım bu hayat denen filmin en güzel karesi olacak bir an (bildiğimden değil analar öyle deyi:)) heyecanla bekliyoruz:)

Eray dedi ki...

Dilamız geliyor demek. Merak etme, doğum gününü, yarı yıl tatili yüzünden okulda arkadaşları ile kutlayamayacak demişsin ama biz ona burada Marjinal'de çok güzel doğum günleri yaparız. O yeter ki hayırlısı ile gelsin. Hep Dila'yı kucağına alacağın anı hayal et canım benim. Yanında olacağız.

Yaso dedi ki...

Çok heyecanlandıııım, sağlıkla gelsin Dila Hanım, sevgiyle bekliyoruz onu:)

Umut Ersoy dedi ki...

Vay be gercekten kopuyor film :)

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Nevrammm,
yazini okuken cok heyecanlandim, tuylerim diken diken oldu.. 9 aydir sabirla bekledigimiz Dila bebek yarin itibariyle aramizda bizimle olacak.. bence film kopmuyor, yeni bir film basliyor.. saglik ve bereketiyle gelsin insallah :)))
off cok heyecanli :))

Sebiş dedi ki...

işte heyecanlı bekleyişin en heyecanlı son gecesi...yarın herşey sular seller gibi gelip geçeçek inşallah. Sağlıkla Dila'yı kucağına ilk aldığında herşeyin ne kadar da boş olduğunu anlayıp bir kere daha ağlayacaksın ama sonra ömür boyu Dila ile beraber gülersin inşallah arkadaşım:) Sevgiyle gelsin sağlıkla büyüsün Dila kızımız:)

emrahuana dedi ki...

Dila, hayırlı, uğurlu ve sağlıklı gelsin.. Dualarımız sizinle olacak.
Ben de kova burcuyum hatta bugün doğum günüm ve bu mutlu haber süper oldu. Şimdiden hoşgeldin Dila!

asuman dedi ki...

Nevroşçum, her şey çok kolay olacak:) Sakın tedirgin olma:) Bugün konuştuğumuzda sesin çok canlı geliyordu:)
Yarın görüşürüz:)

sevinc dedi ki...

Nevracım,hayatında yaşayacağın en heyecanlı bekleyişi ve geceyi keyifle geçirmeni diliyorum. Çünkü sonraki geceler uyumak için adeta yalvaracaksın ama kızın gözünün içine baktığında ve gülümsediğinde iyiki doğurmuşum diyeceksin.
Ben bunları hergün iki şirin yaramazla yaşamaya devam ediyorum:))