1 Eylül 2008 Pazartesi

Şimdi Okullu Olduk

Bu yıl iznimi biraz geç almış bulundum. Sezon itibariyle nispeten daha sakin sayılabilecek (aslında yazarken düşünüyorum da yine pek öyle değildi galiba:)) bir tatil geçirdim. Dün sabah İstanbul'a indiğimde havanın kapalı olması ve uzun zamandır ilk defa üzerime ince bir kazak giyme ihtiyacı hissetmem, benim de sezonu kapatıp gelmemle birlikte iyice kış geldi izlenimi yarattı bende.
Havanın da etkisiyle yorganıma sarılıp saatlerce sıcacık uyudum. TV'de ramazan ayı haberleri (hep kışın olurdu bu dönem sanki:)), bugün ilkokulların açılacak olması bana da sanki bugün yeni birşeye başlıyormuşum hissi verdi. İlkokul deseeem değil - nefret ederdim okuldan. Hergün gitmemek için ağlardım, eski komşularımız hala bahsederler beni gördükçe. Ortaokul ve lise olabilir belki. Üniversite de pek öyle olmazdı. Genelde ilk hafta ekilirdi çünkü kayıt var ders seçme var zaten bizim okul nedense hep Perşembe açılırdı, biz de hep pazartesi başlatırdık okulu.
Aslında tam 2 yıl önce Marjinal'de işe başlamıştım. O daha yakın bir heyecan, e yine bugün buraya başladığımı düşünürsek sanırım ondan kaynaklanıyor olabilir. Büyüdük 2 yaş hep birlikte, ne de güzel oldu:)

Bu arada Asyacan da bugün okula başladı. Daha herşeyin çok başında. Ders çalışmanın, çalışamıyorum diye ağlamaların, karnemde hepsi pekiyi hani benim bisikletim ya da zamane çocuğu Vespa'm:), öğretmenimi arkadaşlarımı çok seviyorum ya da nefret ediyorumların, eteğini kıvırmaların (valla ben hiç yapmadım, kendi zaten çok uzun değildi:)), okulu kırmaların, eğlenmelerin vs vs vs... Oooo Eda yandın valla:)

Not: Yazıyı planlamadan, giriş gelişme sonuç taslağı oluşturmadan yazdım. Cümleler anlamsız ve örnekler gereksiz gelebilir. Ben umursamıyorum, siz de öyle yapın:)

5 yorum:

asuman dedi ki...

İyi ki Marjinal'de başlamişsın Burcucum:) Seni tanımaktan çok mutluyuz:)

asuman dedi ki...

Yani ben çok mutluyum:) Marjinalliler ne düşünür bilemem:(

Burcu Kaptan dedi ki...

Teşekkür ederim Asuman Hn. Eminim onlar da en az sizin kadar mutludur:)

Nevra dedi ki...

Mutluyum, mutlusun, mutlu, mutluyuz, mutlusunuz, mutlular :)

dilek dedi ki...

mutluyuzzzzz canım burcukum