17 Haziran 2008 Salı

Ooooo Turko!

Futbol izlemeyenler bile milli maçları takip ediyorlardır. Futbol hastaları için asla kaçırılmayacak maçlardandır tabii ki. Uzaklarda yaşayanlar içinse çok farklı bir deneyimdir milli maçları izlemek diyerek daha da devam ettireyim yazımın giriş kısmını:)
Biz burada 21:45'te arkadaşlarla toplanıp maç izlemeye hazırlanırken babam ve kardeşim de sabaha karşı uykulu gözlerle ekranlara kilitlenirler. Onca saat farkı varken arada belki de aynı saatte aynı şeyleri yaşadığımız tek anlardır bu dakikalar. Maçı kazanınca hemen aklıma onların sevinci gelir.
Son maçtan sonra sokaktan kutlama sesleri gelirken babamla konuştum. Evden sevinç çığlıkları geliyordu. Birkaç saat sonra da Türkler bu galibiyeti buradakiler gibi sokaklara dökülerek kutlamışlar. Betty'nin arkadaşları da onu kutlamış:)

Jeaseuk Gil (Australia) wroteat 4:43pm yesterday
hey mate congraturation....Turky won~~and into quartefiinal...i also watched it and yep, it was really a fantastic game in 90mins...

14 yorum:

Umut Ersoy dedi ki...

I phone dan yorum yazmak guzelmis. :)

Burcu Kaptan dedi ki...

Yorum nedir?

Umut Ersoy dedi ki...

yorum, insanin kendine yakisani giymesidir.

dilek dedi ki...

Anlaşılan umut biz olmadan limonata içmeye gitmiş :)

Burcukum valla bu çoşku herşeye değer :) Yüzlere insanın maç bitiminde sokağa dökülmesi, yaşanan sevinç görülmeye değerdi. Ben de bu sevinçe dahil olup arabanın tepesine çıkarak bayrağımızı salladım. Hele hiç tanımadığın insanların selam vermesi birlikte milli takımının şarkılarını söylemek oldukça keyif verici. Tavsiye ederim :)))

Burcu Kaptan dedi ki...

Bazen de yorum, insanın kendine yakışmayanı giyme cesaretidir. Dilekcim biz Umut'la atışıyorduk sen araya girdin:) Güzel yorumun için teşekkürler. Çok yakışıklı olmuş:))

Burcu Kaptan dedi ki...

Bu arada iPhone böyle yazılır:)))

erc_src dedi ki...

Keşke biz de ilk yarıda izledigimiz futboldan moralimizi bozup, karşımızda habire çakan şimşeklerden korkup, bi yandan bastıran uykuya prim vererek mezunlar gününden ve okuldan ayrılmasaydık, bin kişilik mini stadyumda çoşkuyla kutlasaydık galibiyeti.

dii mi burcuk?
ilk yorum da heycanlıymış =P

Umut Ersoy dedi ki...

kendine yakismadigini dusunurse zaten giymez. kendisine yakistigini dusundugu icin giyiyordur zaten :))).
bu arada gercekten cok guzel bir geceydi. cuma gecesi bu kadar guzel olur umarim :)))

Umut Ersoy dedi ki...

I phone daha alisamadigim icin oyle yazdim burcu. bilgilendirme icin cok tesekkur ederim. bak yine dogru yazamadim galiba.:( alisamadim bir turlu...

Burcu Kaptan dedi ki...

Evet hakkaten sabırsızlıkla bekliyorum Cuma gününü.
Bu arada Ercan'ın dediği gibi biz maçı okulda kurulan ekranda izliyorduk ve devre arasında oradan ayrıldık:(Maç bitiminde yer yerinden oynamıştır kesin:(
Bu arada ilk yorumun hayırlı olsun canım. Dikkat et alışkanlık yapabilir:))

dilek dedi ki...

ercan enişteee, ilk yorumun vatan'a, millit'e, marjinal club'a ve tüm blogçulara hayırlı olsun :))
aaa böyle kuru kuru kutlama mı olur, Çek bir limonata benden ercan'a :)

erc_src dedi ki...

evet limonata içip kutlayalım bir ara, ama tekilanın yanına limon suyu diye içtigimiz limon likörü gibi karışıklıklar olmasın :) her sarı renge naneye kanmayalım gözümüzle içmeyelim sonra hehe

Burcu Kaptan dedi ki...

ayyy okuyunca yüzüm buruştu. ııyykkk:)

Umut Ersoy dedi ki...

cok haklisin ercan. sonra sarhos oluruz. dolu kahveyi bardagini yere dusururuz oyle degil mi? :))) bu arada hosgeldin.