30 Haziran 2008 Pazartesi

Antalya İçin Hedef 10 Milyon....

26 Haziran Perşembe günü Serpil, ben, Nazlı ve Ayşe Su Antalya Delphin Diva Oteli'nde gerçekleşen AKTOB "On Milyon'a Doğru" ve Resort dergisinin 7. yaş kutlaması etkinliğine gittik. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda buluştuk ve bol türbülans ile geçen yolculuğumuzun ardından sıcaklığın 45 derece olduğu Antalya'ya iniş yaptık.
Buradan götürdüğümüz 13 basın mensubu ile etkinlik öncesinde lobide buluştuk. Eski Bakanların, Antalya Valisinin, Vali yardımcılarının bulunduğu ortamda sohbetler edildi ve turizm sektörünün nabzı tutuldu. Gün boyu devam eden organizasyon çalışmalarının yapıldığı alana giderek kokteyle katıldık. Yemek için içeri geçtiğimizde herkes kendisi için ayrılan yerlere oturdu. Konuşmalar yapıldı, Antalya'yı tanıtan bir video izlendi, AKTOB Başkanımızın, Turizm Bakanımız, Antalya Valimiz ve Antalya Belediye Başkanımızın konuşmaları sırayla gerçekleşti. Önümüzdeki sene Antalya için hedefin 10 milyon turist olduğu açıklandı. Konuşmalardan sonra sanatçı Neco ve ekibinin güzel müzikleriyle herkes eğlendi, hatta çiftler dans bile ettiler :)

Cuma günü ise ICF Airport'un İçtur "Via" yiyecek-içecek açılışı için soluğu havaalında aldık. ICF Airport'ta artık yeme-içme % 30 daha ucuz, Antalya sık gidenlerin bilgisine....

1 yorum:

FYZ dedi ki...

Neyse ki sağ salim gelebimişsiniz...