28 Mayıs 2010 Cuma

"Her-şey-bikini-için" Hortladı!

Her-şey-bikini-için" isimli yasa dışı örgütün uzun süredir sesi soluğu çıkmayan azılı lideri D.E., Harbiye Caddesi'nde bir spor salonuna girerken görüntülendi.

Örgütün, Marjinal Porter Novelli'ye de sızdığını açıklayan emniyet güçleri, aralarında bazı erkeklerin de bulunduğu bir grup Marjinalli'nin "sadece sağlıklı yaşamak" amacıyla başladıkları sabah sporu seanslarını öğrenen D.E.'nin, kendisini müşteri temsilcisi olarak tanıtmak suretiyle önce ajansa, ardından gruba sızdığını, grubun tek kadını N.'yi (27) "Her-şey-bikini-için" saflarına çekmek üzere planlarını sürdürdüğünü belirtti. Marjinal'deki tüm kadın personeli uyaran yetkililer, "Önemli olan suç üstü yakalamak ancak kimse kahramanlık yapmasın, kendisini feda etmesin. Zanlının önceki suç dosyalarından takip ettiğimiz kadarıyla, kendisine zarar gelmeyeceğini düşünen ve bize yardım etmek amacıyla D.E.'yle yakınlık kuran pek çok kadın sonrasında örgüte üye oldu" dedi.

Yakalanan örgüt üyeleri D.E.'nin liderliğini
inkar ettiyse de, bazı gizli itirafçılar
Facebook üzerinden emniyet güçlerine ilettikleri
fotoğraflarla azılı liderin varlığını kanıtlamıştı.

Gominikatör kayıtlarını inceleyen Bilişim Suçları Bürosu ise, "Bol güneşli yaz", "Duş da var", "Kum Torbası", "gibi bazı şifreli yazışmalar tespit ettiklerini, bu kelimelerin anlamlarının çözüldüğünde çok kişinin koltuğundan olacağını açıkladı.

Polis halen D.E.'ye bilgi sızdıran "Osman Baba" kod adlı bir iş birlikçiyi arıyor. Azmettirici ve iş birlikçi herkesin ağır bir şekilde cezalandırılacağını bildiren kadın dernekleri ise zanlılara ateş püskürüyor. Geçtiğimiz günlerde Osman Baba'nın örgüte dahil etmek üzere kandırdığı genç kızlara "salona sabah gel, akşamları kalabalık oluyor" diye baskı yaptığı, kahvaltıda müsli ve yoğurt yedirdiği ve pizza partilerini mutfak kapısından gizlice izleyerek bazı mağdurelere "sizi gidi sizi" işareti yaptığı da iddia edilmişti. İş birlikçinin zamanlama olarak neden sabahı seçtiği bilinmiyor...

2000 yılından beri her yaz başında şehir efsanesi olarak kulaktan kulağa anlatılan ve D.E.'nin lideri olduğu iddia edilen "Her-şey-bikini-için" isimli örgütün sırrı, bundan birkaç yıl önce yapılan çok gizli bir operasyonla su yüzüne çıkmıştı. Emniyet güçleri, kadın hakları derneklerinden aldığı bilgilerle örgütün gerçekliğini ortaya çıkartan bazı spor salonu baskınları düzenlemiş, örgüte ait sayısız su sporları dökümanı, dalış kitapları, voleybol ve basketbol toplarıyla pek çok pilates videosu kaydına ve bikini kataloğuna ulaşmıştı.
Önemli not: Bu haberde adı geçen kurum, kuruluş ve şüphelilerin tamamı hayal ürünüdür :) Yerseniz...

3 yorum:

!NeslihaN! dedi ki...

Anlaşılacağı üzre sabah sporları hayli şenlenecek.. Bu kızda bu çene ve bu hayal gücü varken kilo vermemesi mümkün olabilir mi??? Bence değil spor yaptığı, konuştuğu yerden kilo verip istediği bikiniye girebilecek :)))))...!!!! Haaa yanlış algılanmasın..Sabah sporları hayli şen zatennnn :)
Osman bey, Mert, Alican, Umut ve Batu sağolsunlar...

Gel kardeşim sen de gel!!!! Herkes gelsin :)))

Leylan dedi ki...

Marjinal Porter Novelli'nin "Homini Gırtlak" derneği 1993 yılından beri faaliyetlerini sürdürdüğünden ve özellikle ajansın alt katında geniş bir tabana yayıldığından D.E. kendisine yandaş bulmak konusunda zorlanacaktır. Panik yapmaya gerek yoktur. :)

ozii dedi ki...

Denizcim
Senin yaza hazırlanmak için sabahları erken kalkıp taaaa
Kadıköylerden spor yapmaya Harbiyeye gelmene ihtiyacın yokki,
rahat rahat git bikinini seç ,giy ,at kendini sahillere :)))