31 Ağustos 2009 Pazartesi

Marjinal 16. Yaş Günü'nde Gerçekten Neler Yaşandı?

Bu sabahki toplantıda görüntülerimizin bir kısmını izledik. Kimimiz güldük, kimimiz de Umut gibi utanıp toplantı odasından kaçtık. Bunların hepsi iyi güzel de, Apo Bey'in kamerasından kaçanlara ne oldu? İşte hepsi burda!

Yemekli müesseselerde köpek barındırmanın cezasının tam 4500 TL değerinde olduğunun öğrenilmesi üzerine tekneye binilirken gergin anlar yaşandı. Marjinal ekibinin olası cezayı üstlenmeyi kabul etmesi üzerine Gaspar tekneye alındı, ama bu sefer de olan Asuman Hanım'a oldu! Asuman Hanım burda sevgili Gaspi'yi Sahil Koruma'nın gözlerinden korurken görüntülendi.

Osman Baba'nın performansı da gözümüzden kaçmadı! Birden fazla kez bayan arkadaşlarla görüntülenen Osman'ın yanındaki bayanlardan Senem de yüzünün kameralar tarafından görüntülenmemesi için elinden geleni yaptı.

"Apo Bey kendisine yeni mankenler mi buldu
acaba?" sorusu gece boyunca kendimize çok sorduğumuz bir soru oldu. Tekneye kamerası ile gelen Apo Bey'i gören bayanlar objektife poz vermek için sıraya dizildiler! Apo Bey'e muhtemelen yüzlerce poz çıkmıştır, ama biz sizinle en çok beğendiğimiz potansiyel manken Serpil'in bir pozunu paylaşıyoruz.

B
aşta poz vermekten çekinen, daha sonra ise açılan isimlerden biri de Neslihan'dı. Yandaki resimde "Hadi be ordan ben mi poz vericeeem?!!" derken görülen Neslihan, daha sonra içindeki gizli modeli açığa çıkarıp aşağıdakine benzer pozlar verirken yakalandı!

5 yorum:

asuman dedi ki...

Hızlı gazeteci Troy'dan hiçbir şey kaçmaz:)

!NeslihaN! dedi ki...

Kim ben mi poz vermekten çekinmişim???? Kuru iftira!!!! Görülmüş şey mi canım???????? Hehe :)))))))

Leylan dedi ki...

2 sene önceki tekne gezimizin de yıldızı Serpil'di. Kocaman gözlükleri ve sigarasının dumanını havalı havalı savuruşu hala zihinlerde! Yerli Rita Hayworth'ümüz bizim! :)

serpil dedi ki...

sagol leylancim:) özel gunlerde havaya giriyorum sanirim. Utandım;p

Eray dedi ki...

Bu pozlari gordukten sonra seneye daha iyi bir performans icin calisacagim.apo beycim teknede ilk pozlari ben verdim,bir tanesi bile girememis. Cok kiskandim vallahi, tamam guzelsiniz biliyoruz ama bu kadar cekici bakilir mi?