12 Temmuz 2009 Pazar

Tatil Sonrası Merhaba














Herkese Merhaba,
Dolu dolu dokuz günlük aradan sonra şu anda yazmak istediklerimi toparlamaya çalışıyorum. Klavyeden uzak kalınca sanırım biraz tökezleme oluyormuş. :)
Cuma akşamı iş çıkışı yola koyulmak epey zor oldu diyemiyorum çünkü İstanbul'da kapattığım gözlerimi Bodrum'da açtım diyebilirim. Epey bir boyun ve sırt ağrısıyla açtım gözlerimi.
Bodrum'un serin sularına ve çılgın eğlenceli gecelerine akmayı hayal ederek gittiğim tatilden eğlence namına aradığımı bulamadım. Çünkü tatile iki afacanla gidince epey bir yorgunluk oluyor. Afacanları tanıtayım: Efe ve kuzeni Dilara... Afacanlardan vakit buldukça dinlendim elbette. 5 gecenin birinde ancak Bodrum'un çılgın gecelerine akabildik. Ancak benim yerime Marjinal PN gençleri olsaydı eminin Bodrum'un tadını çıkartabilirlerdi. (Onlar kendilerini biliyorlar! - Mohito ;)
Bundan 7 yıl önce gittiğim Bodrum'da devirdiğim şişelerin hattı hesabı yokken (şaka değil, gerçek! tekila şahittir!) şimdi anladım ki 30'undan sonra iş bitmiş yapı paydos misali içemediğimi ve gecelere akamadığımı farkettim. Çünkü Bodrum geceleri büsbütün show girl & show boy izleme geceleri olmus. "Yeni eğlence konsepti"nde kendimi yabancı hissettim. Eğlence anlayışı gerçekten değişmiş...
Neyse gece eğlence yerine gündüz afacanlarla ilgilenme onları hoş tutma ve içki yerine ayran, meyva suyu vb... içmeye adadım kendimi:) Bol bol otel aktivitesine katılıp gündüzelere aktık ne yapalım!
Efe canım MiniClub'da gösterdiği üstün çabalarıyla 2 sertifika kazandı. Kadir de voleybol maçlarından kazandığı bir madalya ile yetindi ama sportmenliği ile Rixos Erkeğine adaydı gerçekten:)) Efe, Madalya dahil odulleri icin her defasında sahneye çıkarak kendi aldı ödüllerini. Çok gurur vericiydi.
Yine uzun ve yorucu araba yolculuğundan sonra annemlerin yanına dönerek "kalabalık aile" saadetimize kaldığımız yerden devam ettik.
Tatilin hüsran sonu ise Efe ile kısa da olsa ayrılış anımız oldu. Sımsıkı sarılarak ayrıldık birbirimizden. Ve ben hâla onu yazlıkta bırakıp dönerken usulca ve sessizce iki derin gözyaşı damlası döktüm... Neyse ki Cumaları yeniden buluşuyoruz... (yarın birşeyim kalmaz)

Tatil güzel, resimlerde saklı... Tatile çıkın, tatil iyidir. Sevgiyle...

Not: Asuman hncim, tatil paylaşımlarımla sıramı savdım sanırım;)

5 yorum:

asuman dedi ki...

süpersin:) darısı burcu, eda, esra başına...

Nevra dedi ki...

sen tatile çıkmasaydın da ben seni özlemiştim zaten :)

seferis dedi ki...

ya bu renk değişimine ailecek bizim de ihtiyacımız var.. çok güzel olmuşsunuz

dilek dedi ki...

Güzel bir tatil, güzel fotolar, güzel bir aile... daha ne isterki insan :)

serpil dedi ki...

nevroşum bizde özledik valla gel gayrı ;)

dilocum, güzel insan seni özledim valla bugun soruyordun, cimcimmeee

sagol eniştem