21 Temmuz 2009 Salı

Marjinal Club 2 Yaşında!

Tam 2 yıl önce bugün ilk yazımızı yazmıştık. İlk günlerde ekibe hatırlatma mesajları gönderip, ısrar kıyamet yazı yazmalarını isterken ve haftada ancak bir yazıyı bloga koyabilirken şimdi hergün, bazen günde birden fazla yazıyı blogumuzda okur olduk.

Sevinçlerimizi, üzüntülerimizi, bizi güldürenleri, ağlatanları, en özel haberlerimizi blogumuzla duyurduk birbirimize. En çok da eğlendik blog sayesinde. Sırf bloga koymak için fotoğraflar çektirdik, hikayeler uydurduk.

Acısıyla, tatlısıyla ve bol kahkahayla 2 yılı geride bıraktık. Bugün 38 yazarımız, 700'den fazla yazımız, yüzlerce takip edenimiz var. Marjinal blogunun oluşumuna destek verenlere, izleyenlere, beğenilerini dile getirip yüreklendirenlere sonsuz teşekkürler!

Nice yıllara Marjinal Club!

6 yorum:

Nazlito dedi ki...

Nice güzel günlere ve paylaşımlara:)
Blogumuzdan bizi takip eden akrabalarım, arkadaşlarım var:) En az bizim kadar onlar da eğleniyor. Uzaklardan bizi takip ediyorlar. Bunu bilmek çok güzel:)

seferis dedi ki...

nice yaşlara sevgili blog:))

serpil dedi ki...

Blogumu seviyorummmmm

cemal dedi ki...

paylasmak guzel, paylastikca daha da guzel oluyor her bi sey. bu guzellik devam etsin. olgunlassin, ama ihtiyarlamasin.

Nevra dedi ki...

zamanla, sevgiyle, emekle buyuttuk marjinal club'ı. yazmak gittikce daha da eglenceli bir hal aldı sayesinde. hatta o kadar sevdik ki hızımızı alamayıp bizler de kendimize, coluk cocugumuza da buradan esinlenip bloglar actık.. nice yıllara, nice yaşlara :)

Yaso dedi ki...

Çok güzel oldu valla blogumuz, bazı sevdiğim yazıları dönüp dönüp okuyorum.

Daha uzun yıllar gider bu iş:)