28 Temmuz 2009 Salı

Annem burda olsun bana birşey olmaz

Bu reklam ilk çıktığı zamanlar sözlerini tam dinlememiştim, ama bir kere tamamını dinledikten sonra dağıldım. MPN Anneleri, siz de dağılıyor musunuz?


Pinar Cocuk Sutu
by sanalbebek

3 yorum:

Nevra dedi ki...

yes aynen oyle. dagiliyorumm. bu reklam hayatımın en cok degistigi doneme denk geldi. dilanın annesi olmak, aşırı sevgi seli, duygusal yoğunluk, sorumluluk, korkular, lohusalık sendromu, evde oturan kadın olmak (bir süre için de olsa),tekbaşına hareket edecek kadar özgür olamamak vs vs... işte böyle zamanlarda hep annem yetişti imdadıma ve benim dilimde, beynimde hep bu şarkı vardı. "birtek annem olsun, bana bişey olmaz." umarım dila da bunu benim için soyleyebilir.

Nazlito dedi ki...

yasocum, aslı ve ben anneler gününde anneme bu reklamdan bir sürpriz hazırladık. aslı ve bendeki yıllarca çekildiğimiz fotoları kolaj yaptık ve fona da bu müziği koyduk aynı kurgu yani. Yıllar ve yaşlar ve geçen günler... Aslı ve ben yaparken ağladık. Annemle birlikte daha da ağladık:) Anneciğim iyi ki varsın:)

Leylan dedi ki...

Yazı MPN annelerine yazılmış diye hiç üstüme alınmazken baktım yorumlarda herkes kendi annesini yazmış. Reklama o yönden bakınca gözler hemen doluyor tabii...