21 Mayıs 2008 Çarşamba

Hemşehrim Kylie Minogue'la Boğaz'da Buluştuk!

Dün akşam onca yorgunluğuma rağmen Kuruçeşme Arena'daki Kylie Minogue konserine gittim. Çok kalabalık olduğu halde rahatça, neredeyse hiç sıra beklemeden, içeri girdik. Konser alanı kalabalık olduğu için biraz yan tarafta kaldık ama boşlukları doldura doldura ortalara yaklaşmayı başardık:)

Konser vaadedildiği gibi renkli kostümlerle ve sahne şovlarıyla doluydu. Kylie'nin de performansı gayet güzeldi ancak çok da sexy giyinmediği yönündeki eleştirilerimize maruz kaldı. Derin yırtmaçlı dekoltesi vardı ama beklenen Kylie değildi - sadece benim düşüncelerim değil bunlar:) Konu Kylie olunca haliyle herkes kliplerdeki görüntüleri bekliyor sanırım. Belki de Türkiye muhafazakar bir ülke diye uyaranlar da olmuştur, kim bilir?
Söylediğine göre Kylie Türkiye'de verdiği ilk konserden çok etkilenmişti. Biz de kendisini severek dinledik ve izledik. Dileriz tekrar gelir:)

2 yorum:

Leylan dedi ki...

Hey gidi Kylie, hey! Eskiden Jason Donovan'la masum aşk şarkıları söylerdin, şimdi dekolten az diye şikayet ediyoruz! :)

Burcu Kaptan dedi ki...

eee neydim demiyeceksin,ne oldum diyeceksin.ya da dilek'in sunumundaki gibi ya gorundugun gibi ol ya da oldugun gibi gorun:)