23 Ocak 2008 Çarşamba

Jimmy Wales Seminerinin Ardından

Blogları takip etmeye çok meraklıyım. Birçok blogda daha önce bilmediğiniz şeyleri öğrenebilir, olaylara farklı açıdan bakabilirsiniz. Birbirinden zeki insanların yazdıkları bu yazılar size çok fazla şey katar.
Bildiğiniz gibi 18 Ocak'ta Esma Sultan Yalısı'nda muhteşem bir etkinlik gerçekleştirdik . Wikipedia ve Wikia Search'ün kurucusu Jimmy Wales bizlerleydi. Bu önemli semineri takip edebilmeleri için blog sahipleri de davet edildi. Bu, daha önce yapılmamış bir uygulamaydı ve aynı zamanda blogların ne kadar önemsendiğinin ve değerli olduklarının bir göstergesiydi. Birçok blogger'a davetiyemizi gönderdik ve onların bu organizasyonu takip ettiğini görünce de çok mutlu olduk. Tabii etkinlikten sonra bloggerların etkinlik hakkındaki uzunnnnnnn yazılarını okumak ayrıca keyifliydi.
İşte size bazı örnekler.





2 yorum:

dilek dedi ki...

umutcum, yazını okuyunca gaza geldim ve bloggerların yorumlarını herkesle paylaştım. Boyle guzel bir etkinligin halen yansımalarını gormek guzel.

handans dedi ki...

Sevgili Umut,
Bu organizasyon için kuliste ve sahnede nasıl çalıştığını biliyordum. Yani sadece zamanını ve çabanı değil, tüm yüreğini koyarak. Sanırım, sonunda o yürek ödülünü aldı :)
Bu arada ben de sana özel bir teşekkür borçluyum. Bloglar ve blogcular dünyasına ilgim bugüne kadar oldukça sınırlıydı. Ancak bu sabah ilk defa vakit bulup verdiğin bütün linklere girerek hepsini satır satır okudum. Böylece hem Jimmy Wales olayını tüm detay ve fotolarıyla izlemiş oldum, hem de senin sanal
dostlarını yakından tanıyıp sevdim. Sanki aklimda, kalbimde yeni bir kapı açıldı. Bu "kapı" için geç de olsa sana çok teşekkür ediyorum :)