17 Eylül 2007 Pazartesi

Efe'nin Okul Macerası Başladı


Merhaba arkadaslar,
Benim anlatacaklarım hep "Efe", okuduğunuz gibi:) Ne yapayım Efe'den başka anlatacak çok bir şeyim yok! Efe gectigimiz hafta günde iki saatliğine okula başladı. Esas bu hafta başlayacaklar tam gun eğitime. Ilk gün biraz tatsizlik yaptı. Cok normal cunku epey bir tatilin sonrasında okula gitmek, yeni bir ortama girmek ona zor geldi. Ikinci gün okula birlikte gittiğimiz için ikimiz de çok mutluyduk. Spider man çantamızı ve suluğumuzu boynumuza taktık, doğru okula! Birlikte sınıfta oturduk, onlar oynadı, ben izledim. Cok eğlenceliydi. Farklı bir hayat çocuklarla dolu bir okul. Rengarenk her yer, cıvıl cıvıl.
Ilk gun hiç erkek arkadaşı olmadığı için çok üzülmüştü. Neyse ki ikinci gün kafasina gore bir erkek arkadas buldu. Fotograftaki kız akadaşı Asu. Cok şeker bir kız. Tam sıkmalık, tombiş tombiş her yeri:) Asu ya dedim ki; Asu'cum bak ben yarın olmayacağım. Efe ile birbirinize çok iyi bakın olur mu? Cevabı ise hiç beni yanıltmadı. "Tamam siz hiç merak etmeyin:)" Büyümüş de küçülmüş mübarek:)
Normalde gece 1'den once yatmayan bizim Efe, bu gece 10'da yattı. Epey hevesli okula gitmeye. Hadi bakalım, darısı okula henüz başlamayan Asya'ya:)




3 yorum:

Nevra dedi ki...

efecim,

tebrikler.. uzun yıllar surecek okul maceran başlamış.

maceralarını buradan zevkle takip edeceğiz.

dilek dedi ki...

Hayirli olsun serpilcim :) Bak gör bir bakmışsın Üniversiteye gidecek. Zaman öyle çabuk geçiyorki :(

handans dedi ki...

hayirli olsun serpilcim, sana da kolay gelsin, cunku "beraber yuruyeceksiniz bu yollarda" :)