5 Nisan 2013 Cuma

Sydney Subeden Mesaj

Sevgili Canlar,

(Turkce karakterlerin olmadigi bir metin olacagi icin bastan ozurdilerim)

Oncelikle tum dogumgunu mesajlariniz icin cok tesekkur ederim. Cok iyi bir teknoloji kullanicisi degilim ama en azinda teknoloji beni surekli durttugu icin haberlerinizi kacirmiyorum)

20 bin km de ikinci yilimizi da bitirdik! Burada hayat sizlere olan ozlemim ve tabi ki unlu hamam bocekleri disinda sorunsuz diyebilirim. Her yeni baslangic gibi henuz zorluklarin hepsini astik diyemeyecegim ama ogluma kazandirdiklarimi dusununce, butun zorluklara deger dıyorum.

Asuman Hanimcim sizinle bir Alcatel haftalik toplantisi oncesi toplanti odasinda yaptigimiz konusmayi hic ama hic unutamiyorum. Sanki hergun bana konusmalarimizi cumle cumle hatirlatir gibisiniz. Buraya gelmek ailemiz icin cok buyuk bir baslangic, cok buyuk bir adim, cok buyuk bir degisim oldu.  Ama sunu soylemeliyim ki her turlu zorluga ragmen iyi ki gelme karari almisim. Yoksa o aksam soylediginiz anafikri omrumun sonuna kadar yasayacakmisim. Iste bu sebeple size bir kere daha kocaman kocaman TESEKKUR EDIYORUM. Sizin hakkinizi asla odeyemem!

Yas ilerledi ve ilerledikce de soguk kanli Sebiha sulu gozlu bir kadina donustu..... Iste beni son aglatan mesaji sizinle paylasmak istiyorum. Bu da benim guzel oglumun bana dogumgunu mesaji...Malesef yazimiz biraz arap corbasi...

Hepinizin sicak dostlugunu, en yogun zamanda bile iki cift laf edebilmeyi basaran inceliginizi, insana guven veren arkadasliginizi cok ama cok ozledim. Insallah seneye gorusmek uzere!!!


4 yorum:

Yaso dedi ki...

Canım Sebihacım, ben doğum günü mesajı atamadım, burada herkesin huzurunda özrümü dileyeyim önce, sonra da nice sağlıklı ve mutlu yıllar dileyeyim.

İki sene geçti demişsin, sadece dile kolay...

Biraz önce öğlen bir şey anlatıyordum, Sebiha şöyle yapmıştı dedim. Yani aslında her günümüzün, her olayımızın, her geçmiş hatıranın o kadar çok içindesin ki hala!

Seni çok özledik, böyle mutlu olduğunu görmek bizi de çok mutlu ediyor. En azından şirketin sensiz olmasını kabullenmemiz için iyi bir bahane:)

Çok öpüyorum ve sevgiyle sarılıyorum sana...

asuman dedi ki...

gel artık yavvvvvvv

Dennis the Menace dedi ki...

Doğum günü kutlamayan ikinci kişi olarak boynu bükük duruyorum şu anda. Seneye birlikte parti yapsak mesela? Bombastik bir organizasyon sözü veriyor ve çok öpüyorum.

Sebiş dedi ki...

Yahu özre ne gerek! Bunun yerine bır uçak bileti alıp gelseniz de burada opera binasina karsi parti yapsak) denizzzzz tam sana gore cilgin parti yerleri var burada! Malum ben yaslandim artik senden kacmaz...
Valla Saka bir yana insallah seneye beraber kutlariz) hepinizi cokkkkk ozledimmmmmm