7 Ağustos 2012 Salı

“Bayandan” çok temiz kediler!


Yazın salonunuzun orta yerinde sere serpe güneşlenirken çok güzel Instagram pozları verebilen, kışın kucak ısıtma özelliğinin yanı sıra mırlama uygulamasıyla sinir ve stresinizi yok edebilen, yemeğini, suyunu verdiğiniz zaman geri kalan her şeyi kendileri halledebilen, dost, arkadaş ortamlarında “bizim çocuk da geçenlerde karne aldı, hepsi 5” diye övünen ebeveny-arkadaşlarınıza “bizim kedi de kendi kendisine kapıları açabiliyor” diye karşı nispet yapmanızı sağlayacak çok temiz bir dişi(beyaz, soldaki) bir erkek kedi sahiplerini arıyor. Her ikisi de 3 aylık ve sahiplerinin göstereceği tüm yeni numaraları öğrenecek bellek kapasiteleri mevcut. (Biz özellikle yeni yükleme yapmıyoruz ki size boş disk alanı kalsın.)

“Daha önce hiç kedim olmadı” diyenlere not: Burada sizi oryantasyona alıyoruz, indirimli veteriner tavsiye ediyoruz, gerekirse kullanma kılavuzu hazırlıyoruz. Düzenli aralıklarla “naaptın bizim pisiyi” diye soruyoruz.

“Ben evde bakamam” diyenlere not: Özünde siz kediye bakmıyorsunuz, kedi size bakıyor. Ciddiyim. Canınız sıkkınken “hacı boşver bunları hayat güzel” der gibi, neşeliyseniz “şşt benle de oynasana azıcık” der gibi.

Müracaat: Hayvan Dostu Şirket Marjinal Porter Novelli / 0212.219.29.71 (Siz arayın biz ilgili kişiyi göz açıp kapayana dek bağlarız)

3 yorum:

Tülin Er dedi ki...

yaydım gitti ;)

Nevra dedi ki...

tırnaklamışssın ama yine de altını çizelim :) bayan değil kadın...

asuman dedi ki...

yaa sen ne güzel yazıyorsun.... çenen çok düşük çokkk:)