21 Kasım 2011 Pazartesi

Pazar Gezmesi

Dün CumhurK ile çıkıp Asuman Hanım ve Sibel'e doğum günlerini kutlamak adına ufacık tefecik sevimli birer küçük hediye alalım dedik.

Hedefimizde ise yazdığı yazılarla blog sayfalarında fırtınalar estirip milyonların beğenisini kazanan Marjinal arkadaşımız Nurdan'ın paylaştığı Kağıthane vardı. Orayı pek anlatmayacağım Nurdan çok güzel anlatmış :)
(Blog öneren blog'u da çok severim)

Cumhur'la Taksim'de buluşup önce İstiklal'in en güzel çayını içtik.
Mekan: Kahveci Mustafa Amca Jeans (Galatasaray Lisesini biraz geçtikten sonra sağ tarafta kalan Touristic Bazaar'ın içinden geçtikten sonra solda)




















Yorgunluğumuzu giderdikten sonra saldık kendimizi Tünel'den Galata Kulesi'ne doğru. Oradan da Karaköy'e geçtik. GPS kullanmak yerine Nurdan'la yaptığımız canlı telefon bağlantısı sonucunda hedefe ulaştık ve hediyelerimizi seçtik. Yolda karşımıza bir çok güzel (kız) çıktı ama ben en çok bunu beğendim.







O kadar koşuşturmacanın ardından acıkınca Somer'in tabiriyle ete doymaya gittik Unkapanı'na. Sur Kebapçısı'nın muhteşem Sac Tava'sıyla kendimizden geçip, başka bir yerde bulamayacağınız sıcak ve soğuğu bir arada hissettiren Sur Tatlısı ile havalanmaya başladık. Son durağımız ise daha önceden paylaşmış olduğum Metin Dayı'nın yerine gittik. Metin dayımız izinliymiş ama Mehmet Amca'nın da en az Metin Dayı kadar güzel yaptığı Türk Kahvesi ile atmosferden çıkıp uzay boşluğundaki yörüngemizde yerlerimizi aldık.

Bir haftasonu da artık benim için bir klasik haline gelmiş Unkapanı turuyla böylece geçmiş oldu. Akılda kalanlar ise güzel lezzetler, şahane Süleymaniye silueti ve Cumhur'un şahane pozu :)












































5 yorum:

Nevra dedi ki...

"hayat size güzel" diyesim geldi...

Leylan dedi ki...

ne güzel gezmişsiniz, fotolar da şahane. bi gidemedik şu unkapanı'na be serdarcım! :)

Serdar dedi ki...

Aslında hayatın güzel olup olmayacağına kişi kendisi karar veriyor. Zaman zaman başka şeylerden fedakarlık gerekiyor. Ders çalışmaya daha erken başlamak yerine o gün gezmeyi tercih ettik :) Arada bir kaçamak yapmak iyidir.

Leylan Hanım ben hep diyorum ama öğle arasında sadece kahve için gitmekle tadını çıkaramayız fazlaca. Bir akşam ekip olarak yapalım Unkapanı turunu :)

iyilik, güzellik dedi ki...

güzel sözler için de çok teşekkür ederim:))))

Serdar dedi ki...

Ne demek efendim :)