4 Mart 2008 Salı

Osman Abi'den Organizasyon Eğitimi


Pazartesi sunumları Osman Abi'nin organizasyon eğitimi ile devam etti. İzleyiciler yerlerini aldıktan sonra, Osman Abi sunumun yapılacağı salona girdi, çantasını masanın üzerine bıraktı ve bilgisayarının teknik ayarlarını yaptı.
Laptop'un ekranını yavaşça kaldırdı ve düğmeye bastı. Ardından bilgisayar ekranının görüntüsü, camdan içeriye giren güneş ışığının parıltısıyla televizyon ekranına yansıdı.
Osman Abi, yavaşça oturduğu bar sandalyesinden kalktı ve sunum yapacağı dosyayı açtı. İşte o anda nefesler tutuldu. Osman Abi'nin sunum dosyasını açması ile ilk slaytın ekranda görünmesi arasında geçen zaman nefes kesiciydi gerçekten. Aramızda heyecandan bayılanlar oldu. Bu ayılıp bayılmalar sunumun muhteşemliğine gölge düşüremedi elbette. Her slayt geçisinde ekranda görünen animasyonlar, havada uçuşan konfetiler ve birbiri ardına patlayan havai fişekler "işte organizasyon sunumu böyle olur" dedirtti.

3 yorum:

Nevra dedi ki...

süper bir sunumdu, gerçek :)

Leylan dedi ki...

ŞaŞırttın, Ozi'cim :)

dilek dedi ki...

Osman Babacim, sunum süperdi çünkü sen süpersin :) bir insan bu kadar mükemmel olabilir, hem GS'li, hem yetenekli, zeki, espirili... daha sayayım mı ? Aslansın Osman Baba :)