26 Temmuz 2007 Perşembe

Marjinal Boğaz'da














Klüp başkanımız Yaso büyük bir titizlik ve gizlilikle sürdürdüğü organizasyonunu 24 Temmuz gecesi gerçekleştirdi. Büyük toplantı odasında 1 saate yakın süren ve bir "Marjinal Belgeseli" niteliği taşıyan filmi izledikten ve emektarlarımıza hediyelerini verdikten sonra koşar adımlarla Kabataş İskelesi'ne gittik. Grubun bir kısmı hemen üst kata yerleşti. Gecenin büyük bir kısmını da orada geçirip en çok şamatayı onlar yaptı! Aksini iddia eden varsa Apo'nun çektiği kareler ispatıdır... :)

Sevgili Umut'un özenle seçtiği, ortamı bir dans pistine çeviren ama aslında tür olarak birbiriyle pek de alakalı olmayan parçalar gecenin eğlence katsayısını yükseltti. Keşke Umut da bizimle olabilseydi! O gün aniden anneannesini kaybettiği için katılamadı ama çalan şarkılarda onu bol bol andık. Tekrar "başın sağolsun Umut'cum"!

Gecenin konukları arasında Gaspar'ı unutmamak gerek! Müzik başlayıp da Eray'ın ortaya fırlamasıyla başlayan danslara havlayarak, kuyruk sallayarak, koşturarak eşlik etti. Sürekli bizimleydi ama "bunlar ne yapıyor? niye denizin ortasında zıplıyor?" diye düşünüp durdu herhalde...

Nefis Boğaz manzarası eşliğinde yaptığımız eğlenceli gezimizin sonunda maalesef hepimizi üzen bir olay oldu. Sevgili Melike hanım nerden geldiğini hala anlayamadığımız bir arının baş parmağını sokmasıyla fenalaştı ve bizi çok korkuttu. Acilen Emirgan'a yanaşıp ambulans çağırdık. Araç içinde yapılan muayeneden sonra Nazlı, Osman Baba ve Yaso onu hastahaneye götürdü. İyi haberlerini alınca rahatladık.

Kabataş İskelesi'nde başlayan tekne sefamızı tekrarının olması temennileriyle yine Kabataş'ta tamamladık.

4 yorum:

asuman dedi ki...

Leyloscum, blogumuz Marjinal dünyasına hayırlı olsun:) Yazdıklarına ek o geceden aklımda kalan bazı kareler: 1. Handan hanımın dansı (özellikle Cemal ile) 2. Sevgili stajyerimiz Emrah'ın şarkıya eşlik etmesi 3. Sevgili Nevra'nın türküleri 4. Osman baba ile senin dans edişiniz (Osman babanın yüz ifadelerine rağmen senin ciddiyetin) 5. Sebiha'nın Melike hanımın rahatsızlığında tüm İstanbul'u ayağa kaldırması (teşekkürler Sebişcim)

serpil dedi ki...

cok guzel bir geceydi. o gun icimde bir huzun vardi. belki o gece efenin yakin ama benim icin uzak baska bir diyara gidisi, belki de istanbul'umun o guzel bogazinda bir o yana bir buyana sallaniyor olmamiz:) belki de gecemizin sonunda yasayacaklarimiz:( beni daha gecenin basinda etkilemisti. ama melike hn in iyi olmasiyla birlikte aklimda guzel karaler kalacak. ozellikle apo beyin cekmis oldugu guzel fotograflara bayildim. herkese tesekkurler.

dilek dedi ki...

Hayatımdaki en güzel tekne gezisi diyebilirim :)
İtiraf etmeliyim ki tekne sallanırken dans etmek çok zor. Allahtan imdadıma sebiha hn yetişti, yoksa denizin dibini boylayacaktım. Herkese tekrar teşekkürler...

cemal dedi ki...

gezi ne zaman basladi ne zaman bitti anlayamadim. anlasam iyi olacakti. anlamis olacaktim, anlayisli olacaktim o zaman.