24 Kasım 2014 Pazartesi

Son 3 Ay


Basın toplantılarımız, sergi, defile ve konferanslar derken Eylül ayından bu yana ekinliklerle dolu üç ay geçirdik. Geçirmeye devam ediyoruz. Hepsini saymaya kalksak sayfalar tutar elbette, bu yüzden en azından kendi katıldığım kısmın birkaçını seçip sıralamaya çalıştım.


Dünyanın en renkli Koşu Festivali Color Sky 5K’nın Türkiye ayağı için Yenikapı Şehir Parkı’ndaydık. Amatör sporculardan profesyonel koşuculara yaklaşık 5.000 kişinin katılımıyla gerçekleşti. Etkinlik için satılan her biletin %5’i Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği’ne bağışlandı.

14 Eylül'de Akçalı Boya sponsorluğunda gerçekleşen Color Sky 5K Koşu Festivali

Dünya Alzheimer Günü nedeniyle 19 Eylül’de Türkiye Alzheimer Derneği ile düzenlenen basın toplantısındaydık. Basın toplantısına gelen Alzheimer hastaları arasında kırmızı eşarplı teyzenin “Ayol ben her gün çok şıkım” deyişi ve kızının elini sıkı sıkı tutuşu -şimdilik- hafızamıza kazınan anlardı. 

19 Eylül Türkiye Alzheimer Derneği Basın Toplantısı




Sen Çok Yaşa Günü için 30 Eylül'de İstanbul Ortaköy Meydanı’ndaydık. Pfizer Türkiye’nin Beşiktaş Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirdiği Sen Çok Yaşa Günü’nde halka açık etkinliklerde katılımcılar, sağlıklı yaşam ve düzenli egzersiz, sağlıklı beslenme gibi konularda bilgilendi.

30 Eylül Sen Çok Yaşa Günü

13 Ekim’de Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un açılış defilesinde Hatice Gökçe’nin “Seyyah” adlı defilesindeydik. Trans, Kara Karga, Jön Türkler, Gılman, Leather Age gibi koleksiyonlara imza atan Hatice Gökçe’nin yeni koleksiyonu modaseverlerle buluştu.

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul - Hatice Gökçe defilesi 'Seyyah'
                             


Çocuk ve Haklarını Koruma Platformu ile 19 Kasım’da, Dünya Çocuk Hakları Günü’nü kutlamak ve Çocuk Hakları Sözleşmesi’nin 20. yılında ihlaller ve çözüm önerilerini tartışmak üzere düzenlenen forum için İstanbul Üniversitesi’ndeydik. Borusan Çocuk Korosu ve Koruncuk’ların şarkıları, koşturmaları, gülüşmeleri hepimizi gülümsetti, duygulandırdı...

19 Kasım 'Çocuk Hakları Sözleşmesinin 20. Yılında Neredeyiz?' Forumu

Çocuk işçiler, çocuk gelinler, korunmaya muhtaç çocuklar, toplumda karşı karşıya kaldıkları tehlikeler gibi birçok konunun gündeme gelmesi ve çözümlerin sunulması yanında forumla ilgili duyduğum en güzel olay, bonzai kullanan oğlunu kurtarmak için çok uzaklardan kalkıp gelen bir annenin hikayesiydi. Etkinliğin düzenleneceğini duymuş ve konuşma yapan uzman isimlerden yardım istemek üzere foruma katılmış. Konuşmacıların yönlendirmesi ve yardımları üzerine bağımlı çocuğun tedavisinin hemen başlatılacağı bilgisini aldık. Buna vesile olmak her şeye değer.


Hiç yorum yok: