21 Haziran 2012 Perşembe

The Müsli Report

Marjinal'de  alt kat mutfakta dolabı adeta müsli sığınma kampına dönmüş durumda. Yazın gelmesinden midir nedir Marjinallileri almış bir müsli sevdası, hunharca açtığımız paketleri ağızlarını dahi kapatmadan dolaba tıkıştırmış, kaderlerine mahkum etmişiz. Mutfaktaki gözlemlerime dayanarak söyleyebilirim ki müsli sahiplerinin %74’ü üst kat mutfaktaki leziz simitlerin sevdasına kapılıp müslilerinin yüzüne bile bakmıyorlar.
Sözün kısası, en çok rağbet gören çeşitlerimizi 3 kavanoza döktük. Bundan böyle müsli hakları koruma ve kollama yasası kapsamında sendikalaşmaya gidiyoruz. Sahipsiz müslileri tedarik edebildiğimiz ölçüde kavanozlara paylaştıracağız. Şimdilik hayata geçirdiğimiz 3 kavanozluk tesiste her kavanozun ağzına marka ve çeşitleri yazdık. Envanter dökümünü aşağıda görebilirsiniz:

Kavanozlanmış şanslılar:
* Nestle Müsli / Üzümlü Fındıklı
* Nestle Müsli / Tropikal Meyveli
* Nestle Nesfit Kuru Meyveli
  

Kavanoza muhtaçlar:
* Nestle Nesfit Chocolate
* Nestle Corn Flakes Sade
* Ülker Kelloggs Special K Kırmızı Meyveli (bu kiminse gelsin bişi dicem)
* Nestle Nesfit Sade
* Nestle Nesfit Kırmızı Meyveli
* Emco Müsli Mix Red Fruits


Kavanoz içindeki çeşitleri sevenlerin bundan böyle tüketimlerini buradan yapmalarını, eksildikçe yeni aldıkları paketleri buraya dökmelerini rica ediyoruz. Kavanozu olmayan çeşitlerin velilerini ise en kısa zamanda göreve davet ediyoruz, sen bir kavanoz getirsen ben bir kavanoz getirsem buralar hep düzenli olur.

Mutfak Kolluk Kuvvetleri adına,
Deniz

2 yorum:

berivan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
berivan dedi ki...

Can boğazdan gelir" sözüne olan inancımdan dolayı hiçbir zaman müsli sevdasına kapılmadım. Ama senin şu 'Kavanozlanmış Şanslılar' listene karşılık 'Kavanoza Muhtaçlar' listeni görünce içim cız etti doğrusu. Yazdığın bu içli yazıdan sonra kavanoz tesisinize evimdeki kavanozlarla katkıda bulunmak şart oldu :))