14 Eylül 2011 Çarşamba

Turuncu Çetesi!

CEO'nun ardından biri daha yakalandı...
Marjinal Club organizasyonlarında önemli görevler üstlendiği tespit edilen S.T.'nin yakalanmasının ardından, D.E.'nin eylemlerinde yalnız olmadığı, "Turuncu Çetesi" isimli bir eğlence grubu oluşturduğu ortaya çıktı.


Emniyetin önünde toplanan bir grup kızın "Baban da mı modeldi yavrum, endama bak hele" tezahuratları eşliğinde sorgulanan S.T., "Kanımda var, engel olamıyorum, styling buldum mu kaçırmam" dedi.

3 yorum:

cemal dedi ki...

bu davanin ergenokon davasiyla birlestirilmesi icin adalet bakanigina dilekce verecegim. her iki davanin bi cok bilesenleri var. taş ve kemik uzerine yazili belgeler her iki yasa disi orgutlenmenin aralarindaki akrabalik baginin varligini belgelemekte. D.E. ve S.T.'nin arkasindaki karanlik guclerin kimler olduguna dair belgeler ise henuz piyasada basabilecegimiz okuz derisi bulunmadigi icin elimize ulasmadi. en kisa zamanda taraf, akit, vakit, zaman ve benzeri gazetelere sizdirilacagindan hic kimsenin kuskusu olmasin.
bir dost.

asuman dedi ki...

allahım cemal bloga yazmış, başımıza taş yağacak:)

cemal dedi ki...

toplamissam bir iki kelime, medeni cesaretimde yerindeyse dostlarimla paylasiyorum. fazlaca olmuyor biliyorum, ama oldugu zaman da kendime cok saklamiyorum.