9 Temmuz 2010 Cuma

Fiili Tekele Son Verelim!


TELKODER (Serbest Telekomünikasyon Işletmecileri Derneği) 1 Temmuz 2010 tarihinde “Telekomunikasyonda Fiili Tekele Son Verelim” kampanyası başlattı.
http://www.fiilitekelesonverelim.org/ adresinde başlayan, blog, facebook fan sayfası ve twitter’dan destek alıp, vatandaşla buluşma toplantılarını da içerecek olan TELKODER kampanyasının hedefi, telekomünikasyonda hala sağlanamayan serbestleşmeye dikkat çekmek ve vatandaşın desteğini alarak, mevcut düzenleme ve kararları uygulamaktan sorumlu kurum ve kuruluşları harekete geçirmek.
Vatandaşa “Telefon ve internette rekabeti destekle, kazanan sen ol!” çağrısında bulunan TELKODER, gerekli düzenlemeler ve kararlar olduğu halde bunların uygulanmaması nedeniyle telekomünikasyonda hala fiili tekelin sürdüğünü, bunun sonucunda kaybedenin vatandaş olduğunu vurguluyor.

Bu doğrultuda, ilgili kurumların dikkatini çekip, icraata geçmelerini sağlamak amacıyla vatandaşı, tüketici derneklerini ve sektörü kapsayan bir destek kampanyası başlatıyor.
http://www.fiilitekelesonverelim.org/ adresindeki internet sitesine girip, anasayfadan Destek ol'a kaydınızı bırakabilir, anasayfadan sosyal medya hesaplarına girerek kampanya hakkında ayrıntıları takip edebilir ve hızla büyüyen destekçilerden biri de siz olabilirsiniz.

Destekleyin, kazanan hepimiz olalım!

http://www.fiilitekelesonverelim.org/
http://twitter.com/fiilitekelson/
http://www.facebook.com/fiilitekelesonverelim
http://www.fiilitekelesonverelimblog.org/



Hiç yorum yok: