1 Eylül 2009 Salı

Nice yıllara Eray ve Feyza...

16. yıl kutlamamızın yanı sıra 5. yılını dolduran arkadaşlarımızı da analım buradan tekrar:)

Sevgili Feyza ve Eray'a MPN'de daha çoook uzun yıllar diliyoruz...


Bu arada Troy'un notlarına; o geceki Feyza'nın asil duruşunu (oynarken bile bu asaleti koruyordu:) ve Nevra'nın oynaklığını katmadan edemeyeceğim. Her doğumdan çıkan kişi gibi tüm gece oynadı, ben de 15. yıl kutlamasında bu şekildeydim, gerekli gereksiz oynadığımı hatırlıyorum:)

7 yorum:

Nevra dedi ki...

hişşşttt, niye çaktırıyorsun yaso'cum, troy'a yazmaması için özellikle rica etmiştim. şaka, şaka...
evet o kadar çok oynamışım ki, bütün haftasonu ayaklarım ağrımaya devam etti. ama çok eğlendiğim için bu ağrılara karşı bile sevgi dolu idim :)
bu arada seneye de, senle ben yine çok oynamalıyız çünkü 10. yılımız dolacak :)

asuman dedi ki...

ben en çok eray'ın duygu ve düşüncelerini anlattığı konuşmasına hayran kaldım:)

Yaso dedi ki...

Evet evet, seneye 5'ler 10'lar derken bayağı kalabalık olacağız:)

Eray dedi ki...

Arkadaşlarım, sizleri anarken sadece ‘iş arkadaşlarım’ diye anmadığım için bile kendimi çok çok şanslı hissediyorum. Hepiniz benim için dost oldunuz, aile oldunuz. 5 uzun yıl geçirdik birlikte ama öyle dolu dolu yaşadım ki çok daha uzun yıllardır birlikteyiz gibi geliyor hatta sanki Marjinal’den öncesi de yoktu benim için. Asuman Hanım, sizi her zaman büyük bir hayranlıkla izleyeceğim ve kendimi yine çok şanslı hissediyorum ki bu şekilde saygı duyduğum bir insan benim yöneticim. Ve her şeyi bir kenara bırakalım, bu kadar severek birlikte çalışabildiğim arkadaşlarımı yıllar önce seçip Marjinal’de görev almalarını sağlamış olduğunuz için size çok teşekkür ediyorum. Yorulduğumuz, gerildiğimiz zor zamanlar olmuyor değil oluyor ama biliyorum ki Marjinal’de biri daralmışken diğeri rahat edemez. İyi bir haber veren bir mail geldiğinde atılan çığlık ve diğerlerinin de eşlik etmesi ya da bir etkinliğin o stresli anları atlatıldığında gelen bir geçmiş olsun mesajı. Biliyorum ki diğer arkadaşlarım da benimle aynı anda o sevinci yaşıyor. En basitinden gerçekleştirdiğimi z bir projenin haber yansımasını hafta sonu gazetede okurken hepimizin aynı heyecanı yaşadığını bilmek çok güzel. Dışarıda birbirinin kusurunu arayarak çalışan, kurumunu kötüleyen konuşmalar yapan insanları görünce inanın şaşırıyorum. Ait hissetmemek ne acı. Bu kadar inanarak, birbirini destekleyerek birlikte çalışabilen bu güzel insanlarla yani sizlerle 5 yılımı geçirdiğim için çok mutluyum. Düşünsenize hayatımın en önemli kararlarını verirken de yanımdaydınız, İstanbul’da tek başıma kaldığımda, sevgilimi askere gönderdiğimde, evlilik teklifi aldığımda, düğünümde. Yıllar sonra bunları anımsayıp ‘hey gidi günler hey’ diyebileceğiz. Bu kadar yakınımda olduğunuzu bilmek çok güzel ve rahatlatıcı arkadaşlarım:)Yazdıkça yazasım geliyor ama ne yapayım seviyorum sizi:)Umuyorum gittikçe genişleyen ailemizle nice mutlu yıllar geçiririz...

asuman dedi ki...

eski çömez gazeteci:) ne güzel yazmışsın:) asıl ben çok şanslıyım, bu kadar genç ama bir o kadar da olgun bir ekiple çalışabildiğim için:)

Yaso dedi ki...

Eraycığım, ne kadar güzel yazmışsın, senin gibi pozitif ve güler yüzlü bir insanla hem çalışmak hem de dost olmak bizim şansımız bence:)

FYZ dedi ki...

Valla Eray'ın yazdıklarına daha fazla ne ekleyebilirim bilemiyorum. denden ('') desem... Ama günün anlam ve önemi nedeniyle birkaç kelam etmem gerekirse, sizlerle olmaktan çok memnunum. Umarım sizler de öylesinizdir. :)
"ikinci ailem" Marjinal PN'de daha birçok yılı hep beraber ve sağlıkla geçirmeyi diliyorum. Herkese çok çookk teşekkürler...