4 Eylül 2009 Cuma

Bugün Marjinal'de 3. yıldönümüm

3 sene önce yazın hayatımın gidişatına dair büyük kararlar almıştım. Daha doğrusu büyük kararlar almaya adım atma kararı denilebilir :) 2 yol çizmiştim. Dananın kuyruğu Eylül ayında kopacaktı. Eylül ayına kadar istediğim gibi bir iş bulursam burada kalacaktım. İçime sinmeyen bir durum olursa Avustralya'ya gidecek, orada yaşayacaktım.

3 sene bir hafta önce buraya iş görüşmesine geldim ve bir sonraki hafta bir CeBIT çılgınlığı zamanında burada çalışmaya başladım.
Bu 3 yıl içerisinde çok şey gördüm, öğrendim ve çok sıcak arkadaşlıklarım oldu.

Sizleri tanıdığım için çok mutluyum :)

Not: Fotoğraf buradaki ilk günlerime ait. Ancak bunu bulabildim :)

8 yorum:

Nevra dedi ki...

senin pazartesi sabah toplantısında kendini ilk tanıtışını hatırlıyorum, yanımda eray oturuyordu. onu dürtüp "ne şeker kız" değil mi demiştim. o da başını eğerek onaylamıştı. demek ki bu hareketimin üzerinden de 3 yıl geçmiş, hey gidi hey...
iyi ki buradasın şeker kız...

Leylan dedi ki...

Biz de direkten dönmüşüz demek ki. Az kalsın seni tanıyamayacakmışız. Yoksa seni nerden bulacaktık teee Avustralyalarda?

Yaso dedi ki...

Hala bu fotoğraftaki gibi çok şekersin Burcuk, yüreğin de çok güzel, iyi ki aramızdasın:)

serpil dedi ki...

burcuk,daha nice senelere hep birlikte. seni seviyorum ;p

Burcu Kaptan dedi ki...

Teşekkür ederim arkadaşlar dediğim gibi ben de sizi tanıdığım için çok mutluyum :) Nevracım ilk görüşte sende güzel bir intiba bırakmışsam ne mutlu :)

dilek dedi ki...

canımm nice mutlu ve birlikte yıllara :) seni ve ailemi çok seviyorummm :)

nevra'ya katılıyorum, ben vışşş bir ikoncan daha geldi demiştim :)

asuman dedi ki...

ikoncanlığını zaman içinde farkettiğimiz Burcukun ilk günleri taze öğretmen havasındaydı, bir kaş havada:) iyi ki buralardasin güzelim:) yoksa Dilo nasıl cesaret bulacaktı şimdiki kreasyonlarına:)

Nazlito dedi ki...

Burcu'cum seni tandığım için çok mutluyum. Seninle çalışmak çok keyifli. Azmini, kararlılığını, neşeni hiç kaybetme:)Nice nice yaşlara...