2 Mayıs 2008 Cuma

Life


Kardeşim diye söylemiyorum ama Betty'ciğim çok yaratıcı ve esprili bir kızdır. Dışarıdan bakınca sessiz sakin görünebilir ilk başta ama bu kesinlikle yanıltıcı olur. Bir yerde birkaç saatten fazla kaldıysa etrafındaki insanlar Betty'nin arada bir çığlık attığına şahit olabilirler. Manyak değildir ama işte öyle deli dolu eğlenceli bir kızcağızdır.
Fotoğrafa meraklıdır ama ne eğitimini aldı ne de adam gibi bir fotoğraf makinası var. Çantasında üzerine Coca-Cola dökülen minik dijital makinasıyla her noktada fotoğraf çeker. Bence de çok güzel çeker. Fotolara kendi dahil olsa da değişik konseptler yaratır velet:)
Yukarıdaki foto da bunlardan biri. Soldaki foto biraz bulanık ama anlaşılıyor sanırım. Konu şu: O bahçesini gördüğünüz yerde biz Betty'nin çocukluğunda 3 yıl yaşamıştık. O zamanlar çok küçüktü bu yüzden o pek fazla hatırlamıyor. Tekrar Avustralya'ya gittiklerinde annemle babam onu gezdirirken o evin önünden geçerken albümdeki bu eski fotoyu hatırlamış ve adını "life" koyduğu yeni fotoyu çekmiş.
Buradan öpüyorum seni ablacuuumaa:)

Hiç yorum yok: