13 Aralık 2011 Salı

İSİS veya PONÇİK

Kedi akıllı hayvan, kime gideceğini bilir.
İsis de birkaç gün önce Somer'in kapısına dayanmış, "yapsan yapsan sen yaparsın bu işi hacı" demiş, kendini eve kabul ettirmiş.

Ancak Somer'in (hayvan sahibine benzer tabii) kedisi Işık biraz kıskanç çıkmış ve İsis'i katiyen kabul etmemiş.

Somer de almış, Marjinal'in sıcak kollarına getirmiş pisiyi.

Başta Lale olmak üzere hepimizin aniden kanı ısınan bu mıncıklamaya doyamadığımız yaratık bugün en bi hayvansever Murtaza bey aracılığıyla yeni yuvasına gitti.

Lale ve ben kendisine gitmeden önce gerekli konuşmayı yaparak esas yuvasının kapısının ona her zaman açık olduğunu anlattık, tırmalama, parçalama ve doğanın ona sunduğu daha pek çok vahşi güdüleriyle kendisini aynen geri göndermeleri için elinden geleni yapmasını tembihledik ama dinlemedi...

Kimine göre Ponçik kimine göre İsis'e yeni hayatında bol uykulu, sıcacık kalorifer peteği sefaları diliyor, en şahane mamalardan yediği önünde yemediği ardında olsun diyor, siyah patilerinden öpüyoruz.


NOT: Bazı arkadaşlar hiç heveslenmesin, ben kendisine yakın dövüş teknikleri ve sahte lahmacuncular konularında da hızlandırılmış ders verdim, değil lahmacun olmak, o öğrendiği pati darbeleriyle ev kedisi bile olamayabilir yani...

1 yorum:

Lale dedi ki...

geri gel :.(