27 Temmuz 2012 Cuma

#DIRTYLAUNDRY

1974 yılında The Amazing Spider Man’in 129. sayısında ortaya çıkmış ve pek çok karakter gibi kendi hayran kitlesini kazanmış bir anti-karakter olan Punisher, dilimize “İnfazcı” olarak (ne ilgisi varsa?!) çevrilen 2004 Hollywood yapımı The Punisher filminin de konusu olmuştur aynı zamanda. Bilenler bilir, The Punisher’ın aynı zamanda 3D bilgisayar oyunu da mevcut.

Punisher’ın hem fanı, hem de filminin başrol oyuncusu olan ünlü aktör Thomas Jane (ki kendisinin hastasıyız), yazının sonundaki linkte göreceğiniz ve The Punisher şerefine çekilmiş kısa filmin de başrolünde oynuyor.

Kısa filmin ikinci başrol oyuncusu da bir Jack Daniel’s şişesi! Marjinal’in müşterisi olan Jack Daniel's’ın pazarlama ekibinden Ceren Özcan’ın tesadüfen bularak bizlerle paylaştığı bu kısa filmi ben de buradan herkesle paylaşmak istedim. Baştan uyarayım, filmde sevimli kedi yavruları, romantik şömine sahneleri veya mutlu sonla biten bir aşk yok. Ama günlük hayatımda bu saydıklarımdan daha çok yapmak istediğim başka hareketler var.

Kandan, yumruktan, intikamdan ve şiddetten hoşlanmayanlara blogumuzdaki diğer postları tavsiye ediyorum. Geri kalanlara “bir Jack şişesi her derde deva” diyor, iyi seyirler diliyorum.

Son olarak 2004 yapımı esas filmden kısa ama öz bir alıntı:

Joan: What makes you any different from them?
The Punisher: They have something to lose.


http://www.youtube.com/watch?v=bWpK0wsnitc&fb_source=message

Hiç yorum yok: