17 Ağustos 2009 Pazartesi

MPN'nin Burc Beach Çıkartması...





Cumartesi günü eTOHUM & BÜMED etkinliği sebebiyle Burc Beachteydik. Denize girdik, güneşlendik, yemek yedik, sohbet ettik derken bir anons duyduk. "Burc Beach Voleybol turnuvasına katılmak isteyenler lütfen başvuru standına (burada stand ismi vermiyorum reklama giriyor :) )". Madem enerjiğiz, gençiz diyip gittik kayıt olduk. Nasıl olsa rakiplerimizde bizim gibi amatördür diyip güldük geçtik. Turnuva öncesinde biraz ısınalım dedik, başladık oynamaya. Görende bizi kazanacak zanneder. Beklenen anons geldi "Marjinal ve Burc Beach_1 takımı lütfen sahaya", neeeee Burc Beach mi, takım mı, voleybol mu?, aman Allahım kimlerle oynacaktık derken ezeli rakiplerimiz geldi. Boylar 1.90, ellerinde bandanalar :) Selamlaştık ama renk falan kalmadı bizde :) 21-9 yenildik haliyle. Ama turnuva boyunca bizim kadar seyircisi ve destekçisi olan hiçbir takım yoktu. Voleybol'da yenildik ama gönüllerinin birincisi olduk :)

10 yorum:

Bülo dedi ki...

Çalışmak bu olsa gerekk..:)

dilek dedi ki...

:)) İşimizi seviyoruz :))

asuman dedi ki...

fotoğraflara bayıldım:) bir de şu rakipleri görebilseydik:)

dilek dedi ki...

rakiplerimizin de fotoğraflarını çekecektik ama boyumuz yetmedi :)

seferis dedi ki...

yalnız iki fotoğraf arasında asimetrik bir durum oluşmuş...Alttaki karede solda olan Gamze'nin ayakları üstteki karede sağda, dileğinki de solda... olmamış... :))

dilek dedi ki...

Sefer Abicim, yorumunu okuyunca yemekteyiz programı aklıma geldi :))

seferis dedi ki...

e güzelim, 1 yıldır tatil yüzü görmemiş ve daha 1 ay daha görmeyecek bir adam bu resmi görürse daha da ötesinde bir yorum yapamaz ki...

Başar dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Başar dedi ki...

bireysel hepimiz iyiydik ama organize olamadık turnuvada =)

Nazlito dedi ki...

Eh Sefo yani senin gibi biri bu soruyu nasıl sorar. ters açıdan çekildiği için öyle tabiki. Hani ayna misali:) Ama iyi göze var hemen de çözülmüş kim kimdir:)