24 Ağustos 2008 Pazar

Skor tamamlandı

Bugün Nazlı ve Nevra bebeklerinin cinsiyetlerini öğrendiler. İkisi de tam tahmin ettiğim gibi. İnşallah çok sağlıklı bir şekilde doğarlar. Bu şekilde skor olayı da tamamlanmış oldu. Efe, Asya, Ecem, Kerem, Beren, Sarp, Duygu, Deren, Fırat, Bebek Aydın ve Bebek Yüksel (isimlerini biran önce belirleyin de isimleri ile hitap edelim:)) Nevra yazmış ama Nazlı belki kendisi duyurmak ister diye düşünerek Bebek Yüksel’in cinsiyetini yazmıyorum. Onun için skor üzerine Pazartesi konuşuruz:) Eminim hepsi birbiri ile çok iyi anlaşacak. Beren, B. Yüksel’den yaramazlık yapmayı öğrenecek (Nazlı çocukken kapılara tırmanıyormuş da), Fırat’la yanyana oturduklarında çok iyi anlaşacaklar, Deren ve Duygu’nun arasındaki etkileşimi gördüğü zaman kardeşi olmadığı için üzülecek belki ama sonra B. Aydın’ı görüp ona kardeşi gibi sarılacak, ikisi tamtam olacaklar. Sarp’ı birbirlerini gördükleri kadar sık görmeyecekler ama bizim Mert’i gördüğümüzde hissettiklerimiz gibi hissedecekler ve biraraya geldikleri zaman hemen oynamaya başlayacaklar. Efe, Asya, Ecem ve Kerem de 2008-2009 bebeklerine abi ve ablalık edecekler. Kerem belki iki gruba da dahil olabilir. Çok heyecanlı!

2010 yılı yazında yaptığımız bir etkinlikte hepsi ortada dolaşıyor olacak. Ve büyük ihtimalle yenileri gelmiş ya da yolda olacaklar...

Not: Bu arada torun sayıları da artabilir tabii, Sait Bey'in yeni evlenen oğlundan ve Satılmış Bey'in de oğlundan evlenir evlenmez bir bebek gelirse düşünün siz cümbüşü:)

Hiç yorum yok: