15 Mart 2013 Cuma

Gençleri Destekliyoruz!





İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin öncülüğünü üstlendiği ve International Youth Foundation (Uluslararası Gençlik Vakfı), Sylvan/Laureate Foundation (Sylvan/Laureate Vakfı) ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV)’nın iş birliği ile gerçekleştirilen BİLGİ Genç Sosyal Girişimci Ödülleri’nde en başarılı projeler belli oldu ve genç girişimciler dün akşam düzenlenen törenle ödüllerini aldı. 

Yaşadıkları topluma değer katabilen genç sosyal girişimcileri bulmayı  hedefleyen ve üç yıldır devam eden BİLGİ Genç Sosyal Girişimci Ödülleri'ne biz de başından beri destek veriyoruz. Seçici Kurul'unda da yer aldığımız bu proje sayesinde çalışan, üreten, topluma fayda sağlamayı amaç edinen pırıl pırıl gençlerin varlığını görmek bizi ayrıca mutlu ediyor ve geleceğe dair umutlandırıyor.

Bu yıl Bilgi Üniversitesi, verdiğimiz desteği, adımıza Tema Vakfı'nın Manisa Salihli Gökköy Hatıra Ormanında 50 adet fidan dikerek ödüllendirme nezaketinde bulundu ve Bilgi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Sayın Rıfat Sarıcaoğlu bir plaket sundu. 

Marjinal Porter Novelli olarak bu güzel projenin bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyor, uzun yıllar devam etmesini diliyoruz.


Hiç yorum yok: