28 Mayıs 2012 Pazartesi

Aa nasıl yaşayacaksın? Ne yiyeceksin?

Buna değer mi?
Şaşılacak şey benim neden et yemediğim mi yoksa sizin neden et yediğiniz mi? Ufak bir çocuğa bir tavşan ve bir elma verin. Sizce bu çocuk elmayla oynayıp tavşanı mı yer? Hepimiz biliyoruz ki tavşanla oynayıp elmayı yiyecek. İnsanların etçil olmadığını daha önce yüklemiş olduğum video'dan izleyebilirsiniz. http://marjinalclub.blogspot.com/2012/01/insanlar-dogas-geregi-etcil-midir.html Eğer yemeğinizi gerçek bir etçil gibi yakalayıp, ellerinizle ve ağzınızla öldürüp hala canlıyken yiyebileceks eniz ona saygım var ama bunu yapamıyorsanız bana etçil olduğunuzu söylemeyin.
Gereken sadece biraz empati. Onların da yaşama hakkı var. Onların da ailesi var. Onların da bebekleri, annesi var. Onlar da acı çekiyor. Gözlerindeki korkuyu görüp hala devam edebiliyor musunuz gerçekten? http://hayvanozgurluguhareketi.com/2012/05/08/et-yemek-neden-etik-degildir/ Kuzu pirzolanızın , kuzu inciğinizin ufacık bir bebekten yapıldığını biliyorsunuz değil mi? Süt gerçeği: http://www.haberturk.com/saglik/haber/705794-inek-sutu-insan-icin-degil-icmeyin--video
Sık Sorulan Sorular: Protein ve kalsiyum kaynakları: Kalsiyum yeşil sebzelerde bol miktarda bulunuyor. Ayrıca, badem, fındık gibi kuru yemişler de kalsiyum içerir. Proteinler baklagillerde, kuruyemişlerde, tahıllarda bulunur. Sanıldığının aksine baklagillerdeki protein ettekinden fazladır ve etten gelen zehirler yoktur. Mezbahada işkenceyle, can çekişerek geçen kısa bir ömür, acı içinde ölmek, annelerin bebeklerinden ayrılmamaları için zevkleri bir kenara bırakmak gerekiyor. Bir canı kurtarmak mı yoksa damak tadı mı? Ben 1.’yi seçiyorum ve tekrar empati diyorum!

Hiç yorum yok: