19 Kasım 2007 Pazartesi

Pazartesi Sunumları 1: Blogumuz

Bizim ofiste her pazartesi günü, genel toplantıdan önce sunum yapılır. Her hafta farklı birisi tarafından yapılır bu sunum. İsteyen okuduğu kitabı anlatır, isteyen gördüğü bir yeri. İsteyen çektiği fotoğrafların sunumunu yapar, isteyen gözlemlerini paylaşır tüm Marjinal ekibiyle.
Bundan sonra ben, her pazartesi günü gerçekleşen bu sunumların fotoğrafını çekip, sizlerle paylaşacağım ve bu paylaşım olayına bugünün sunumu ile başlayacağım.

Bugünkü sunumu, blogumuzun annesi Leylan Hanım yaptı. 4 ayda blogda "neler olmuş?", "kim kaç blog yazmış?", "kaç kişi ziyaret etmiş", "bu ziyaretçiler nereden gelmiş, nerelere gitmiş?" ve bunlar gibi daha birçok sorunun cevabını verdi bizlere.

Ayrıca blogun ve blogerlığın anlamını gerçekten kavrayan ve blog üzerinden bütün ekiple iletişim kurarak, güzel haberi buradan veren Yasemin de, Burcu'dan sonra blog üzerinden ödül kazanan ikinci arkadaşımız oldu. Güzel ve eğlenceli bir sunumdu bence.

Blogumuzla ilgili aldığımız istatislikler gerçekten mutluluk verici. Hızla artan bir arşivimiz ve sıkı takipçilerimiz var. Kim bilir, biraz da büyüdükten sonra, dünyada (Türkiye'de henüz yapılmadı) örneklerini gördüğümüz gibi biz de belki şirket blogçuluğu üzerine bir kitap yayınlarız. Ya da arşivimizi bir kitapta toplarız. Yapabiliriz böyle birşey. Güzel olabilir. Tabii çok çalışmamız lazım...

Hiç yorum yok: