18 Haziran 2015 Perşembe


Somer'in El-Irak Apt. Kat 5'de bulunan tarihi asansör (Ascensores Stigler)'de Yoga yapıldığı tespit edildi!
En alt katta asansörün yukarıdan aşağı kata gelmesini bekleyen El-Irak apartmanı sakinlerinin haykırışları ile Somer; ruhunu ruhi evrenden kurtarıp maddi evrene döndü :)
 
 

5 Haziran 2015 Cuma

Girişimler iletişimi uzun vadeli bir strateji altında değerlendirmeli

2014 yılından bu yana EMEA bölgesine kamu, perakende, imalat ve havacılık sektörlerine inovasyon desteği sağlayan projeler geliştiren SAP Development Center Turkey, Türkiye’deki girişimcilik kültürünü desteklemek amacıyla İstanbul Teknik Üniversitesi’nde ikinci kez SAP Startup Forum İstanbul etkinliğini düzenledi.
Girişimcilik ekosisteminin önde gelen isimlerini bir araya getiren SAP Startup Forum İstanbul’da İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, SAP SE Kıdemli Başkan Yardımcısı ve SAP Development Center Genel Müdürü Cafer Tosun ve SAP Startup Focus yöneticilerinden Dr. Asuman Suenbuel gibi isimler, girişimcileri destekleyen SAP Startup Focus programı hakkında bilgiler verdiler.  
Etkinlikte ayrıca, girişimlerin sorunlarına değinen çeşitli paneller düzenlendi. Marjinal Porter Novelli stratejislerinden Avi Albohayre, “Medya 101, Şirketinizin doğru insanlar tarafından fark edilmesini sağlayın” konulu panelde Harvard Business Review Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Serdar Turan, Yenibirlider Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Babaoğlan ile birlikte, girişimlerin basınla ilişkilerinde dikkat etmeleri gereken konular hakkında konuştu. SAP Startup Focus EMEA Direktörü Gary Parnell’in moderatörlüğünde düzenlenen panelde Avi Albohayre, iletişimin uzun vadeli bir strateji altında değerlendirilmesi gereken bir konu olduğuna dikkat çekti.
Marjinal Poter Novelli’nin girişimlere destek veren bir ajans olduğunu vurgulayan Avi Albohayre, bu alandaki başarı örneklerinin hem basınla hem de kamuoyu ile düzenli bir ilişki geliştirip, mesajlarını doğru kanallara doğru zamanda iletme becerisi gösteren girişimlerden geldiğinin altını çizdi.